کد: 238803225 خرداد 1405 ساعت 17:0415.4K بازدید

بازتاب یک برنامه مهم درباره سردار آزمون

برجام 26 در نیویورک‌تایمز: مصاحبه سردار با ورزش سه

مصاحبه برنامه برجام 26 ورزش سه با سردار آزمون درباره غیبت و در جام جهانی در نیویورک تایمز بازتابی گسترده داشت و این رسانه در یادداشت خود درباره آزمون به مصاحبه او با ورزش سه پرداخت.
برجام 26 در نیویورک‌تایمز: مصاحبه سردار با ورزش سه

به گزارش ورزش سه، غیبت سردار آزمون از فهرست تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ همچنان یکی از بحث‌برانگیزترین مسائل فوتبال ایران است و رسانه‌های بین‌المللی هم بارها به سردار و نرسیدنش به جام جهانی پرداخته‌اند. نیویورک تایمز در گزارشی بلند که در سایت زیر مجموعه‌اش، اتلتیک منتشر شده، به بررسی دلایل غیبت مهاجم تیم ملی ایران در جام جهانی پرداخته و برای روایت این داستان بارها به مصاحبه اختصاصی سردار آزمون با برنامه برجام ورزش سه استناد کرده است.

نویسنده گزارش، داستان را از این پرسش آغاز می‌کند که چرا یکی از مهم‌ترین ستاره‌های فوتبال ایران در بزرگ‌ترین تورنمنت جهان حضور ندارد. بازیکنی که سال‌ها یکی از مهره‌های کلیدی تیم ملی بود و با توجه به اینکه بازیکنی ۳۱ ساله است به ادعای نویسنده اتلتیک احتمالاً آخرین فرصت حضورش در جام جهانی را از دست داده است.

2481908

در بخش‌های مختلف این گزارش، جملات مهم سردار در گفت‌وگو با ورزش سه بازنشر شده است. از جمله جایی که سردار درباره خط خوردنش از فهرست تیم ملی گفته بود: «خیلی ناراحتم.» نیویورک تایمز روی این جمله او زوم کرده و می‌گوید ستاره تیم ملی ایران بدون تعارف از ناراحتی خودش گفت.

نیویورک تایمز همچنین به صحبت احساسی آزمون درباره هویت ایرانی‌اش اشاره کرده و از قول او می‌نویسد: «من ایرانی هستم و خونم ایرانی است. حتی اگر باشگاهم فقط یک روز به من مرخصی بدهد، برای همان یک روز هم به ایران برمی‌گردم.»

2481834

نیویورک تایمز در ادامه، کارنامه فوتبالی سردار را مرور می‌کند؛ از سال‌های درخشش در زنیت سن‌پترزبورگ و قهرمانی‌های پیاپی در لیگ روسیه گرفته تا حضور در بایر لورکوزن و رم. در گزارش نیویورک تایمز از آزمون به عنوان یکی از بااستعدادترین فوتبالیست‌های این نسل در ایران یاد شده است.

بخش دیگری از گزارش به واکنش آزمون پس از اعلام فهرست تیم ملی اختصاص دارد؛ اتلتیک تاکید کرده که آزمون می‌گوید همیشه با افتخار برای ایران بازی کرده و در شکست‌های تیم ملی بیشتر از هر کسی ناراحت شده است.

نیویورک تایمز در ادامه به بخش دیگری از مصاحبه ورزش سه پرداخت که سردار با وجود غیبت در جام جهانی، از مهاجمان حاضر در تیم ملی حمایت کرده و گفته بود که مهدی طارمی، شهریار مغانلو، علی علیپور و سایر مهاجمان توانایی پر کردن جای خالی او را دارند.

2451862

اتلتیک در پایان یادداشت به صحبت‌های امیر قلعه‌نویی درباره آزمون اشاره می‌کند. سرمربی تیم ملی در پاسخ به سوالی درباره غیبت سردار گفته بود: «او بازیکن فوق‌العاده‌ای است، دوست داشتیم کنار ما باشد، اما فوتبال همین است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار