کد: 238814826 خرداد 1405 ساعت 02:508.1K بازدید

قول فیفا برای سالم‌سازی در بازی ایران و مصر

فدراسیون جهانی فوتبال به ایران و مصر قول رویه سالم را در بازی سوم دو تیم در جام جهانی داده است.
قول فیفا برای سالم‌سازی در بازی ایران و مصر

به گزارش "ورزش سه"، تیم های ایران و مصر سومین بازی خود در جام جهانی را روز ششم تیرماه برگزار خواهد شد؛ بازی حساسی که در سرنوشت تیم های صعود کننده به دور دوم مسابقات بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

از مدتی قبل درباره مسابقه ایران و مصر حاشیه های زیادی مطرح بود که باعث شد مسئولان فدراسیون فوتبال با فیفا رایزنی کنند و برای جلوگیری از اتفاقات عجیب اقدام کنند.

حالا خبر می‌رسد که فدراسیون جهانی فوتبال به مسئولان ایران قول داده که مشکل خاصی در مسابقه با مصر پیش نیاید.

امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال در این باره گفت: «این بحث مورد نظر هردو فدراسیون بود. یکی از اصلی‌ترین و کلیدی ترین مسائلی بود که در گفت و گوهای اخیر رییس فدراسیون کشورمان و مدیران ارشد فیفا مطرح شد و آنها قولهای مساعدی دادند که این موضوع در رویه سالم و مثبت خودش پیش برود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار