



به گزارش"ورزش سه"، تیم ملی عربستان بامداد امروز در نخستین دیدار خود در جام جهانی 2026به تساوی یک بر یک مقابل اروگوئه رسید،نتیجهای ارزشمند برابر یکی از قدرتهای سنتی فوتبال جهان که باعث شد سعودیها برای دومین دوره متوالی، رقابتهای جام جهانی را بدون شکست در بازی نخست آغاز کنند.
در دیداری که اروگوئه فشار زیادی روی دروازه عربستان وارد کرد، شاگردان جورجوس دونیس با ارائه نمایشی منظم و جنگنده موفق شدند یک امتیاز مهم را از این مسابقه به دست آورند. در این میان محمد العویس با چند واکنش درخشان نقش پررنگی در کسب این نتیجه داشت و بارها مهاجمان حریف را ناکام گذاشت.
پس از پایان مسابقه، سالم الدوسری کاپیتان تیم ملی عربستان در گفتوگو با شبکه «بیان اسپورتس» از عملکرد همتیمیهایش تمجید کرد و گفت: «شروع خوبی داشتیم. به اعتقاد من شایسته پیروزی بودیم و قدم به قدم برای رسیدن به هدفمان که صعود به دور دوم است حرکت میکنیم.»
مهاجم باتجربه الهلال درباره برنامه عربستان در ادامه مسابقات نیز اظهار داشت: «هدف ما همیشه پیروزی است و تلاش میکنیم در دیدار بعدی عملکرد بهتری ارائه دهیم.»
الدوسری در ادامه با اشاره به نمایش تیمش مقابل یکی از مدعیان فوتبال آمریکای جنوبی گفت: «ما نام عربستان سعودی را سربلند کردیم و برابر تیم قدرتمندی مثل اروگوئه نمایش خوبی داشتیم، اما در برخی صحنهها خوششانس نبودیم.»


