کد: 238840727 خرداد 1405 ساعت 05:452.8K بازدید

چرا ستاره آلمان مجبور شد لوگوی هدفونش را بپوشاند؟

هدفون‌ موسیالا و تبلیغات کمین‌گاهی!

تصویری از جمال موسیالا پیش از دیدار آلمان و کوراسائو در جام جهانی ۲۰۲۶ به یکی از سوژه‌های جالب رسانه‌ها تبدیل شده؛ تصویری که در آن ستاره تیم ملی آلمان با نوار چسب روی هدفون‌هایش دیده می‌شد.
هدفون‌ موسیالا و تبلیغات کمین‌گاهی!

به گزارش ورزش سه، در حالی که نگاه‌ها به نمایش درخشان آلمان در پیروزی ۷ بر ۱ مقابل کوراسائو دوخته شده بود، یک اتفاق خارج از زمین هم توجه رسانه‌ها را جلب کرد. جمال موسیالا در زمان ورود به ورزشگاه هدفون‌هایی بر گوش داشت که لوگوی روی آن با نوار چسب پوشانده شده بود. علت این برچسب چسباندن روی هدفون‌ها برای خیلی از هواداران سوال‌برانگیز شد.

علت، قوانین سختگیرانه فیفا درباره تبلیغات و اسپانسرها است. بر اساس مقررات جام جهانی، بازیکنان اجازه ندارند در رویدادهای رسمی مسابقات، برندهایی را که جزو حامیان رسمی فیفا نیستند به نمایش بگذارند. به همین دلیل از موسیالا خواسته شد لوگوی هدفون‌های «Beats by Dre» خود را بپوشاند.

فیفا سال‌هاست برای مقابله با پدیده‌ای که در دنیای بازاریابی ورزشی «تبلیغات کمینگاهی» یا Ambush Marketing نامیده می‌شود، چنین قوانینی را اجرا می‌کند. هدف این سیاست آن است که فقط اسپانسرهای رسمی مسابقات از دیده شدن برندشان در تصاویر و پوشش رسانه‌ای جام جهانی بهره ببرند.

2482558

به همین خاطر نه‌تنها روی پیراهن‌ها و تجهیزات مسابقه، بلکه حتی روی وسایل شخصی بازیکنان هم نظارت می‌شود. در مورد موسیالا، مسئولان فیفا پیش از بازی از او خواستند لوگوی هدفونش را با نوار چسب بپوشاند تا هیچ برند غیررسمی در قاب دوربین‌ها دیده نشود.

این ماجرا در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های زیادی داشت. برخی کاربران از سختگیری بیش از حد فیفا انتقاد کردند و می‌گویند فیفا به اسیر دست یک سری اسپانسر تجاری تبدیل شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار