کد: 238843127 خرداد 1405 ساعت 00:4416.1K بازدید

رد درخواست عراق در مورد پرچم بزرگ

فدراسیون فوتبال عراق پیش از نخستین مسابقه این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶ درخواست ویژه‌ای را به فیفا ارائه کرد، اما با پاسخ منفی نهاد حاکم بر فوتبال جهان مواجه شد.
رد درخواست عراق در مورد پرچم بزرگ

به گزارش ورزش سه، تیم ملی عراق بامداد چهارشنبه نخستین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ را برابر نروژ در ورزشگاه ژیلت شهر بوستون برگزار خواهد کرد. ساعاتی قبل از این مسابقه اما موضوعی خارج از زمین مسابقه توجه رسانه‌های عراقی را به خود جلب کرد.

بر اساس گزارش عمر قحطان، خبرنگار عراقی، فدراسیون فوتبال این کشور از فیفا خواسته بود در زمان پخش سرود ملی عراق، پرچم این کشور روی زمین قرار نگیرد و مانند پرچم عربستان به صورت معلق نگه داشته شود. دلیل این درخواست وجود عبارت «الله اکبر» روی پرچم عراق عنوان شده بود.

این درخواست پس از آن مطرح شد که در دیدار عربستان و اروگوئه، پرچم عربستان هنگام اجرای سرود ملی روی زمین قرار نگرفت. گفته می‌شود علت این تصمیم، وجود عبارت «لا اله الا الله محمد رسول الله» روی پرچم این کشور بوده است. با این حال فیفا درخواست فدراسیون فوتبال عراق را نپذیرفت. طبق ادعای رسانه‌های عراقی، مسئولان فیفا اعلام کرده‌اند که این اقدام دیگر در مسابقات آینده جام جهانی تکرار نخواهد شد و استثنایی بوده است.

بر اساس توضیح ارائه‌شده از سوی فیفا، قرار دادن پرچم عربستان به آن شکل باعث آسیب دیدن بخشی از چمن ورزشگاه هارد راک شهر میامی شده است. به گفته این نهاد، فشار واردشده از سوی افرادی که پرچم را حمل می‌کردند و همچنین خیس بودن زمین، از دلایل اتخاذ تصمیم جدید بوده است.

جام جهانی ۲۰۲۶ برای نخستین بار با پروتکلی تازه در زمان اجرای سرودهای ملی برگزار می‌شود؛ به این صورت که پرچم دو کشور روی زمین چمن قرار می‌گیرد و بازیکنان هر دو تیم در کنار آن صف می‌کشند و سرود ملی خود را اجرا می‌کنند. این موضوع در روزهای اخیر واکنش‌های مختلفی را در برخی کشورها به همراه داشته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار