کد: 238864127 خرداد 1405 ساعت 21:351.2K بازدید

زنان و مردان ژاپن: هر دو غیر قابل توقف

تیم زنان ژاپن همانند تیم مردانش قدرتمندانه در لیگ ملت‌های والیبال کار می‌کند.
زنان و مردان ژاپن: هر دو غیر قابل توقف

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال زنان ژاپن با ۵ برد متوالی در لیگ ملت‌های والیبال همچنان شکست‌ناپذیر است! آنها ست چهارم بازی امروز را با نتیجه ۳۲ بر ۳۰ و در رقابتی سخت به پایان رساندند و در نهایت در پنج ست صربستان، قهرمان سابق جهان را سزاوارانه شکست دادند.

هفته دوم دور مقدماتی لیگ ملت‌های زنان، یکی از سه تورنمنت بزرگ والیبال جهان در کنار المپیک و مسابقات قهرمانی جهان، آغاز شده است. تیم ملی زنان ژاپن (رتبه چهارم رنکینگ جهان) که از ابتدای مسابقات چهار بازی متوالی را برده بود، در حالی که عقب بود، صربستان (رتبه نهم جهان) را با نتیجه 3 بر 2 (20-25، 26-24، 18-25، 32-30، 15-7) شکست داد.

آنها در یک نبرد سخت مقابل قهرمان سابق جهان که در سال‌های 2018 و 2022 قهرمان جهان شده بود، پیروز شدند و روند پیروزی‌های خود را از ابتدای مسابقات به پنج برد رساندند.

در دور مقدماتی، هر تیم 12 مسابقه انجام خواهد داد و 7 تیم برتر دور مقدماتی به علاوه کشور میزبان، در مجموع 8 تیم، به دور نهایی صعود خواهند کرد. مایو ایشیکاوا یکی از ستاره‌های تیم ملی والیبال ژاپن بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار