کد: 238878828 خرداد 1405 ساعت 15:00359 بازدید

بزرگترین استادیوم ایران به نساجی نمی‌سازد!

ورزشگاه یادگار امام تبریز باز هم اجازه نداد نساجی مازندران به آنچه می‌خواست برسد.
بزرگترین استادیوم ایران به نساجی نمی‌سازد!

به گزارش "ورزش سه"، نساجی مازندران این هفته از لیگ یک فرصت داشت تا پنج هفته زودتر از پایان رقابت‌ها، صعودش به لیگ برتر را قطعی کند. شرطش این بود که مصاف با کاراگستر را با پیروزی پشت سر می‌گذاشت و در سمت مقابل، صنعت نفت امتیاز از دست می‌داد اما این دو موضوع کاملا برعکس رقم خورد.

فارغ از برد آبادانی‌ها مقابل فرد البرز، مصاف نساجی و کاراگستر در ورزشگاه یادگار امام تبریز در حالی مساوی شد که این ورزشگاه برای دومین فصل متوالی جلوی تحقق هدف اصلی قائمشهری‌ها را می‌گیرد.

در بیست و چهارمین دوره لیگ برتر، نساجی در همین ورزشگاه مقابل تراکتور حاضر شد. آنها برای بقا باید تیم قهرمان را شکست می‌دادند ولی در یک بازی پرگل با حساب 3-3 مساوی کردند تا یک هفته قبل از پایان فصل، سقوطشان به دسته یک قطعی شود. امسال نیز همان ورزشگاه بازگشتشان به لیگ برتر را به تعویق انداخت.

2483215

حالا میتوان گفت که ورزشگاه یادگار امام به فاصله 404 روز با تیم‌هایی که یکی از آنها قهرمان لیگ برتر بود و دیگری در انتهای جدول لیگ یک قرار دارد، خاطراتی ناخوشایند برای هواداران قائمشهری ساخته است. به احتمال بسیار زیاد حضور بعدی تراکتور در این ورزشگاه به فصل بعد و مقابل تراکتور موکول شود، باید دید آن روز چه خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار