کد: 238934530 خرداد 1405 ساعت 16:2018K بازدید

روایت جدید از حادثه تروریستی؛

وقتی کارتال جان 20 بازیکن فنرباغچه را نجات داد!

در اولین دوره حضور اسماعیل کارتال در تیم فنرباغچه یک اتفاق عجیب برای تیم او رخ داد.
وقتی کارتال جان 20 بازیکن فنرباغچه را نجات داد!

به گزارش ورزش سه، حمله مسلحانه به اتوبوس حامل اعضای تیم فوتبال فنرباغچه در مسیر بازگشت از دیدار با چایکور ریزه‌اسپور، همچنان یکی از تلخ‌ترین و مبهم‌ترین اتفاقات تاریخ فوتبال ترکیه محسوب می‌شود. حالا جانر ارکین، مدافع سابق این تیم، جزئیاتی ناگفته از نقش اسماعیل کارتال در آن حادثه را فاش کرده است.

ارکین که در برنامه «Kafa Sports» حضور داشت، در پاسخ به این سؤال که فراموش‌نشدنی‌ترین خاطره‌اش از اسماعیل کارتال چیست، گفت: «بله، یک خاطره دارم؛ او جان همه ما را نجات داد.»

2484079

او سپس ماجرای آن شب را این‌گونه روایت کرد: «وقتی از ترابزون برمی‌گشتیم و هنوز در فنرباغچه بازی می‌کردم، به اتوبوس تیم شلیک شد. مربیان طبق معمول در قسمت جلوی اتوبوس نشسته بودند و ما بازیکنان عقب بودیم. ناگهان تیراندازی شد. اسماعیل کارتال سمت راست و آیکوت کوچامان سمت چپ نشسته بودند. راننده پس از اصابت گلوله بیهوش شد، اما هیچ‌کدام از ما از این موضوع خبر نداشتیم.»

مدافع سابق فنرباغچه ادامه داد: «اسماعیل کارتال متوجه شد که دست‌های راننده دیگر روی فرمان نیست. نگران شد و جلو رفت. راننده به دلیل بیهوش شدن دیگر نمی‌توانست اتوبوس را کنترل کند و اسماعیل کارتال بلافاصله فرمان را در دست گرفت. او توانست اتوبوس را در مسیر مستقیم نگه دارد و واقعاً جان همه ما را نجات داد.»

2484081

ارکین تأکید کرد: «او فقط جان بازیکنان را نجات نداد؛ بلکه جان همه اعضای باشگاه، از مربیان و کادر فنی گرفته تا تدارکات و سایر کارکنان را حفظ کرد. اگر آن اتفاق نمی‌افتاد، ممکن بود اتوبوس از روی پل سقوط کند. زیر پل یک دره عمیق بود و خدا می‌داند چه فاجعه‌ای رخ می‌داد. آن شب یکی از تلخ‌ترین خاطرات زندگی ما بود، اما اسماعیل کارتال واقعاً قهرمان آن شب شد.»

حمله به اتوبوس فنرباغچه در ۴ آوریل ۲۰۱۵ و پس از دیدار این تیم برابر چایکور ریزه‌اسپور رخ داد. در جریان این حمله، راننده اتوبوس بر اثر اصابت گلوله زخمی شد اما هیچ‌یک از بازیکنان آسیب ندیدند. این پرونده با وجود گذشت سال‌ها همچنان به‌طور کامل حل نشده و عاملان آن معرفی نشده‌اند.

2484080

اسماعیل کارتال نیز در گفت‌وگویی که سال ۲۰۲۰ با شبکه رسمی فنرباغچه انجام داد، با لحنی متواضع درباره آن حادثه گفت: «مسئولان کشور و مدیران باشگاه این پرونده را پیگیری می‌کنند و امیدوارم هرچه زودتر حقیقت مشخص شود. ما هدف یک حمله آشکار قرار گرفتیم. راننده درست جلوی من بود که تیر خورد. برای روشن شدن حقیقت، باید عاملان این حمله پیدا شوند و در برابر عدالت قرار بگیرند. این حادثه را فراموش نمی‌کنیم و اجازه هم نمی‌دهیم فراموش شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار