کد: 238944731 خرداد 1405 ساعت 01:461.4K بازدید

شعار میناب ۱۶۸ در نخستین تمرین خیبر

خیبر خرم‌آباد که یکی از نخستین تیم‌های لیگ برتری برای آغاز تمرینات پیش‌فصل است، امروز نخستین جلسه تمرینی خود را با هدایت فراز کمالوند برگزار کرد.
شعار میناب ۱۶۸ در نخستین تمرین خیبر

به گزارش ورزش سه، خیبر خرم‌آباد امروز رسماً تمرینات آماده‌سازی خود برای فصل جدید لیگ برتر را آغاز کرد تا در جمع نخستین تیم‌هایی قرار بگیرد که استارت پیش‌فصل را زده‌اند. این تیم همچنین نخستین تغییر روی نیمکت مربیگری را نیز تجربه کرده و پس از پایان همکاری با مهدی رحمتی، فراز کمالوند هدایت سبزپوشان را بر عهده گرفته است.

نخستین تمرین خیبر با حضور کادر فنی جدید برگزار شد و بازیکنان زیر نظر فراز کمالوند برنامه‌های آماده‌سازی خود را آغاز کردند. باشگاه خیبر امیدوار است با شروع زودهنگام تمرینات، تیمش با آمادگی مطلوب وارد فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر شود.

نکته قابل توجه نخستین جلسه تمرینی خیبر، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب بود. اعضای تیم پیش از آغاز تمرین با شعار «میناب ۱۶۸» یاد این شهدا را زنده نگه داشتند و نخستین روز آماده‌سازی خود را با ادای احترام به آنها آغاز کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار