کد: 238946531 خرداد 1405 ساعت 03:10977 بازدید

نگرانی ناگلزمان: وضعیت اشلوتربک خوب نبود

یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی آلمان، پس از بازی مقابل ساحل‌عاج، درباره شرایط تیمش صحبت کرد.
نگرانی ناگلزمان: وضعیت اشلوتربک خوب نبود

به گزارش "ورزش سه"، آلمان با درخشش دنیس اونداو که از روی نیمکت به زمین رفت، موفق شد ساحل‌عاج را ۲-۱ شکست دهد و به مرحله حذفی جام جهانی صعود کند. در این دیدار ابتدا ساحل‌عاج با یک گل پیش افتاد اما دنیس اونداو موفق شد دبل کند و آلمان را به پیروزی برساند.

درخشش دنیس اونداو؟
«او عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و دو گل عالی به ثمر رساند. اونداو مهاجمی است که به‌خوبی می‌داند دروازه کجاست.»

آیا ممکن است در بازی‌های بعدی از ابتدا به میدان برود؟
«این امکان وجود دارد. اما او در نقش فعلی‌اش هم عملکرد بسیار خوبی دارد. هر دو گزینه ممکن است.»

عملکرد لروی سانه؟
«او فوق‌العاده پرتلاش بود و در نیمه اول شش یا هفت بار توپ را پس گرفت. ما دقیقاً همین انتظار را از او داریم. در نیمه نخست فضاها بسیار بسته و محدود بود. او گل یا پاس گلی ثبت نکرد، اما تعویضش به خاطر عملکرد ضعیفش نبود. فقط می‌خواستیم با ورود جیمی (گیتنس) انرژی و پویایی بیشتری به تیم اضافه کنیم.»

2484275

نقش اونداو در تیم؟
«درباره این موضوع با اعضای کادر فنی و همچنین با خود دنیس صحبت خواهیم کرد. از طرف دیگر، می‌توان این استدلال را هم مطرح کرد که بهتر است او همین روند را ادامه دهد و همچنان به عنوان یک بازیکن تأثیرگذار از روی نیمکت به تیم کمک کند.

من همچنین معتقدم که در حال حاضر خودش هم از شرایط فعلی‌اش راضی است. او عملکرد بسیار خوبی دارد و ما واقعاً خوشحالیم که چنین بازیکنی را در اختیار داریم. اونداو در داخل و اطراف محوطه جریمه فوق‌العاده باهوش است.»

صعود به مرحله حذفی؟
این کمترین دستاوردی است که می‌توانیم به دست بیاوریم. بازی هنوز ادامه دارد و هدف ما فقط صعود از مرحله گروهی نیست.

مصدومیت اشلوتربک؟
«او مشکلی در ناحیه رباط داخلی دارد. هنوز دقیقاً نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است. فردا باید ام‌آر‌آی انجام دهد. در هر صورت، شرایط چندان امیدوارکننده به نظر نمی‌رسد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار