
به گزارش "ورزش سه"، بسیاری از طرفداران تیم ملی انتظار داشتند که شجاع خلیلزاده و حسین کنعانی در دوره قبلی جام جهانی تشکیل شود اما با ورود کارلوس کیروش، این دو به نیمکت منتقل شدند و نتوانستند فرصت نقشآفرینی در ترکیب را به دست بیاورند. در آن زمان هر دو بازیکن در لیگ ستارگان قطر حضور داشتند و امروز یکی پیراهن پرسپولیس را بر تن دارد و دیگری کاپیتان تراکتور است - دو بازیکنی که چند ماه پیش یک دوئل آتشین را هم در رقابت باشگاهی رقم زدند.
اما شجاع و کنعانی با فراموشی آن تقابل پر تخاصم و همه ماجراهای قبل و بعدش، در پیراهن تیم ملی دوست و متحد شدند، به یاد روزهای گذشته. سرانجام امیر قلعهنویی نیز برای دیدار با بلژیک از این دو بازیکن در ترکیب خط دفاعی تیم ملی استفاده و علی نعمتی را به سمت چپ منتقل کرد. به این ترتیب دو بازیکنی که در پرسپولیس و الاهلی همبازی بودند، ماموریت توقف خط حمله شیاطین سرخ را برعهده گرفتند.

شجاع در طول بازی 58 لمس داشت و کنعانی 34. همچنین مدافع پرسپولیس 13 کنش دفاعی را از خود به ثبت رساند اما شجاع در حالی که مامور مهار روملو لوکاکو بود، 22 کنش دفاعی را به ثبت رساند که بیشترین تعداد در این مسابقه بود و او را به رکورددار این بازی تبدیل کرد. هرچند که در نهایت کلین شیت به دست آمده نه فقط حاصل نمایش شجاع و بیرانوند و کنعانی و... بلکه نتیجه یک نمایش بی نقص از تیم ملی ایران بود.
حالا این عملکرد از دو مدافع پرسابقه تیم ملی باعث خواهد شد تا این دو بازیکن گزینه اصلی حضور در ترکیب اصلی برای دیدار با مصر هم محسوب شوند. البته تا آن مسابقه هنوز چهار جلسه تمرین جدی هم باقی مانده اما در نهایت بعید است با این عملکرد، قلعه نویی این دو بازیکن را کنار بگذارد.

بعد از مهار لوکاکو و دیگر عناصر تهاجم تیم بلژیک، نوبت به محمد صلاح و عمر مرموش و حمزه عبدالکریم خواهد رسید که مدافع شماره 4 و 13 تیم ملی باید از پس آنها بر بیایند. سپس میتوانند خود را اولین مدافعان تاریخ فوتبال ایران معرفی کنند که در مرحله حذفی جام جهانی بازی کرده اند.