کد: 238998401 تیر 1405 ساعت 22:1236.9K بازدید

ستاره بارسلونا برای رفتن به الهلال دعا می‌کند!

ستاره سابق تیم ملی برزیل مدعی شده رافینیا با مشکلات جدی خانوادگی و مالی روبه‌رو است و به انتقال به الهلال عربستان فکر می‌کند.
ستاره بارسلونا برای رفتن به الهلال دعا می‌کند!

به گزارش ورزش سه، مارکوس آندره باتیستا سانتوس، فوتبالیست سابق برزیلی که بیشتر با نام وامپتا شناخته می‌شود، اظهاراتی جنجالی‌ درباره رافینیا، ستاره بارسلونا، مطرح کرده و مدعی شده این بازیکن در مقطع فعلی با مشکلات شخصی مهمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

به گفته وامپتا، این اطلاعات از طریق افرادی در اطراف رافینیا به او رسیده است. او مدعی شد این بازیکن در حال بررسی انتقال به الهلال عربستان است تا بتواند شرایط زندگی خود را تغییر دهد.

وامپتا در پادکست «رد کست» گفت: «رافینیا علاوه بر مشکلات مالی، با یک مشکل جدی خانوادگی هم روبه‌رو است. او دعا می‌کند که بتواند به الهلال برود. در حال تلاش است تا از این وضعیت عبور کند. این یک مسئله خانوادگی است. من این اطلاعات را از طریق افرادی در بارسلونا دریافت کرده‌ام که از شرایط او اطلاع دارند. رافینیا اطمینان دارد که انتقال به الهلال می‌تواند به او کمک کند تا اوضاع را تغییر دهد.»

این اظهارات از سوی وامپتای ۵۲ ساله خیلی زود بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی پیدا کرد و بسیاری از کاربران معتقد بودند که چنین صحبت‌هایی از چارچوب یک تحلیل فوتبالی فراتر رفته و وارد حریم شخصی بازیکن شده است.

2485226

مدت زیادی طول نکشید که نزدیکان رافینیا به این ادعاها واکنش نشان دادند. ایگور پادیلیا، پسرعموی رافینیا، در پاسخ به صحبت‌های وامپتا، اطلاعات مطرح‌شده از سوی این ملی‌پوش سابق برزیل را تکذیب کرد و در پیامی خطاب به او نوشت: «دوست من، باید درباره این دروغ‌ها توضیح بدهی.»

وامپتا که در دوران بازیگری خود سابقه حضور در تیم‌هایی مانند آیندهوون، پاری‌سن‌ژرمن و اینتر میلان را در کارنامه دارد، بعداً اذعان کرد که اطلاعات مربوط به وضعیت رافینیا در واقع شایعه‌ای بوده که سال گذشته در حاشیه رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها شنیده است.

رافینیا در کنار حواشی ایجادشده خارج از زمین، این روزها با یک مشکل جسمانی نیز مواجه است. فدراسیون فوتبال برزیل اعلام کرده که این بازیکن از ناحیه عضله پشت ران پای راست دچار آسیب‌دیدگی شده است؛ مصدومیتی که در دیدار برابر تیم منتخب ایالت هائیتی برای او به وجود آمد.

با وجود این آسیب‌دیدگی، رافینیا همچنان در کنار تیم ملی برزیل در رقابت‌های جام جهانی حضور دارد و اردو را ترک نکرده است.

البته این نخستین مصدومیت او با پیراهن تیم ملی برزیل نیست. رافینیا در ماه مارس و در جریان دیدار دوستانه برابر فرانسه نیز از ناحیه عضله دوسر ران پای راست دچار پارگی شده بود. آن مصدومیت حدود پنج هفته او را از میادین دور نگه داشت و باعث شد بخش مهمی از هفته‌های پایانی فصل باشگاهی را از دست بدهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار