کد: 239025402 تیر 1405 ساعت 19:5815.2K بازدید

ایمن حسین برای گلزنی برمی‌گردد؛

خبر خوش به عراق برای بازی سرنوشت‌ساز

مهاجم تیم ملی عراق از آمادگی خود برای حضور در دیدار حساس برابر سنگال در هفته پایانی مرحله گروهی جام جهانی خبر داد.
خبر خوش به عراق برای بازی سرنوشت‌ساز

به گزارش "ورزش سه"، ایمن حسین که در نیمه نخست دیدار بامداد امروز عراق برابر فرانسه و شکست 3 بر صفر تیمش دچار آسیب دیدگی و تعویض شد، درباره وضعیت خود و احتمال حضور در بازی آینده مقابل سنگال صحبت کرد؛ دیداری که در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی جام جهانی 2026 برگزار خواهد شد.

او در دقیقه 26 مسابقه مقابل فرانسه به دلیل احساس درد و نشانه‌های کشیدگی عضلانی از زمین خارج شد و جای خود را به علی الحمادی داد. بررسی‌های اولیه نشان داد این تعویض با هدف جلوگیری از تشدید مصدومیت انجام شده است.

ایمن حسین پس از بازی با فرانسه گفت: «به عملکرد تیم ملی عراق در این دیدار افتخار می‌کنم. نتیجه‌ای که می‌خواستیم به دست نیامد، اما در نهایت با تیمی مثل فرانسه روبه‌رو بودیم که قهرمان جهان در سال 2018 و نایب‌قهرمان 2022 بوده است.»

او ادامه داد: «هواداران عراقی فوق‌العاده بودند و از هر نقطه‌ای برای حمایت از ما آمده بودند. از این بابت متاسفیم که نتوانستیم آن‌ها را خوشحال کنیم، اما امیدواریم در بازی بعدی مقابل سنگال جبران کنیم. ما به توانایی‌های خود ایمان داریم و به دنبال ارائه یک نمایش خوب هستیم.»

این مهاجم عراقی یادآور شد: «هیچ فرد خاصی مقصر شکست نیست و همه ما مسئول هستیم. باید اشتباهات را اصلاح کنیم و حالا تمام تمرکزمان روی دیدار با سنگال و کسب سه امتیاز است.»

او درباره وضعیت مصدومیتش نیز گفت: «در نیمه اول دچار درد ناشی از کشیدگی عضلانی شدم و کادر فنی تصمیم گرفت برای جلوگیری از تشدید آسیب من را تعویض کند. در حال حاضر احساس می‌کنم آماده‌ام و می‌توانم در بازی بعدی حضور داشته باشم.»

ایمن حسین که در نخستین بازی عراق در جام جهانی 2026 موفق به گلزنی مقابل اتریش شد، این فرصت را دارد تا در دیدار برابر سنگال به‌عنوان بهترین گلزن تاریخ عراق در جام جهانی نام بگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار