
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی بلژیک با پیروزی پرگل ۵ بر ۱ در آخرین بازی مرحله گروهی مقابل نیوزیلند، صدر جدول گروه را پس گرفت و با کسب ۵ امتیاز و تفاضل گل مثبت ۴، به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد. بلژیکیها در این مسابقه برتری قاطعهای داشتند و در طول ۹۰ دقیقه با ارائه یک بازی کاملاً برتر، اجازه ندادند نیوزیلند تلاشی برای تحت تأثیر قرار دادن این برد انجام دهد.
شاگردان رودی گارسیا نیمه نخست را با برتری ۱ بر ۰ به رختکن رفتند، اما در نیمه دوم ماشین گلزنی این تیم روشن شد و با به ثمر رساندن ۴ گل دیگر، برد قاطع خود را تثبیت کردند تا صدر جدول گروه را از آن خود کنند. با این نتایج، در جدول ردهبندی این گروه، مصر با ۵ امتیاز و تفاضل گل مثبت ۲ در رده دوم ایستاد و ایران با ۳ امتیاز در رتبه بعدی قرار گرفت.
این آتشبازی در حالی رقم خورد که بلژیک در بازیهای قبلی خود در فاز تهاجمی با انتقادات زیادی روبهرو بود؛ آنها در دیدار اول مقابل ایران در گلزنی ناکام بودند و برابر مصر نیز تنها روی یک گل به خودی مدافع حریف به گل رسیده بودند. با این حال، شیاطین سرخ اروپا در حساسترین بازی گروهی موتور گلزنی خود را روشن کردند تا با رتبه نخست به مرحله بعدی صعود کنند.
گزارش لحظه به لحظه "ورزش سه" از دیدار تیمهای ملی بلژیک و نیوزیلند را در همین صفحه دنبال کنید:
جام جهانی 2026 - آمریکا - گروه G - بازی سوم
شنبه: 1405/04/06
ورزشگاه: بیسی پلیس ونکوور
داور: ادهم مخادمه
تیم ملی بلژیک
تیبو کورتوا - آرتور تیاته - براندون میشل - ماکسیم دیکوپیر - تیموتی کاستانیه - یوری تیلمانس - هانس واناکن - کوین دیبروینه - لئاندرو تروسار - جرمی دوکو - شارل د کتلار
سرمربی:رودی گارسیا
تیم ملی نیوزیلند
مکس کروکومبه - تایلر بیندون - لیبراتو کاکاکه - تیم پین - فین سورمان - جو بل - مارکو استامینیک - رایان توماس - الی جاست - ساربریت سینگ - کریس وود
سرمربی: دارن بیزلی
شرح کامل نیمه نخست:
لئاندرو تروسار، مهاجم بلژیک فعالترین بازیکن زمین در نیمه نخست بود. او ابتدا روی یک شوت پای چپ دروازه نیوزیلند را به شدت تهدید کرد، اما ضربه او پس از برخورد به تیرک توسط مدافعان حریف از روی خط برگشت داده شد. بررسی اتاق وار نشان داد که توپ به طور کامل از خط رد نشده است.
چند دقیقه بعد، شوت دیگر تروسار در محوطه جریمه به دست مدافع نیوزیلند برخورد کرد. بازیکنان بلژیک به شدت اعتقاد به پنالتی داشتند، اما داور پس از بازبینی صحنه توسط کمکداور ویدئویی، دستور به ادامه بازی داد و پنالتی اعلام نکرد.
فشار حملات بلژیک سرانجام روی یک ضربه ایستگاهی نتیجه داد. روی کرنر ارسالی و دقیق کوین دیبروینه و پس از برخورد توپ به تیم پین، مدافع نیوزیلند، لئاندرو تروسار موفق شد با یک ضربه نهایی دروازه را باز کند و بلژیک را یک بر صفر پیش بیندازد. نکته جالب اینجاست که این گل، نخستین گل ثبتشده توسط یک بازیکن بلژیکی برای این تیم در این تورنمنت بود؛ چرا که تنها گل قبلی بلژیک در مسابقات، گل به خودی بازیکنان مصر بود.
شرح گل:
دقیقه 27 - تروسارد ( بلژیک 1 - نیوزیلند 0): ضربه کرنر کوین دیبروینه به شکل عجیبی بدون دخالت دروازهبان و مدافعان داخل شش قدم به زمین خورد و بعد از برخورد به مدافعان نیوزیلند مقابل دروازه خالی به تروسارد رسید و گل اول بلژیک به ثمر رسید.
دقیقه 50 - تروسارد ( بلژیک 2 - نیوزیلند 0): ستاره بلژیک در این مسابقه بازهم داخل محوطه جریمه توپ را دریافت کرد و ضربه او ابتدا به مدافعان برخورد کرد و در ادامه شوت روی پای او به زیر طاق دروازه نیوزیلند رفت و اختلاف به دو گل رسید.