
به گزارش "ورزش سه"، علی خسروی داور بازنشسته فوتبال که چند سالی است به عنوان عضو کمیته داوران در فدراسیون فوتبال فعالیت دارد، در صفحه شخصی خود به مردود شدن گل شجاع خلیلزاده مدافع تیم ملی مقابل مصر و از دست رویای برد در این مسابقه برای ایران پرداخت.
عضو کمیته داوران که همواره واکنش های جنجالی نسبت به اتفاقات داوری فوتبال دارد، در این خصوص نوشته است: «قسمتی از پایینتنه، 4 انگشت پای ناقابل دو برد را از ایران گرفت. ای مرگ بر کمک داور ویدئویی، ای ننگ بر برد بینالمللی فوتبال، آرسن ونگر کجایی که داداشتو(نه ایرانتو کشتند)».
خسروی همچنین نوشت: «سال ها پیش گفته بودم که کمک داور ویدئویی فوتبال رو نابود می کنه. (میشه بازی رباتینگ)».

این داور بازنشسته در صفحه خود به قضاوت درست تیم داوری ایران و مصر پرداخته و البته که نقش کمک داور ویدئویی را در این تصمیمات صحیح تاثیرگذار دانسته است.