کد: 239173809 تیر 1405 ساعت 03:458.9K بازدید

لوکا زیدان الجزایر را دو تکه کرد!

نیمکت‌نشینی لوکا زیدان در بازی سوم، بحث‌های شدیدی را در الجزایر به راه انداخته است. جانشین او نیز مقابل اتریش متقاعدکننده ظاهر نشد.
لوکا زیدان الجزایر را دو تکه کرد!

به گزارش "ورزش سه"، اوضاع در الجزایر متلاطم است. تصمیم ولادیمیر پتکوویچ، سرمربی الجزایر، برای نیمکت‌نشین کردن لوکا زیدان در دیدار مقابل اتریش، در ساعات گذشته فضای این تیم آفریقایی را برهم زده است. 

این سرمربی باسابقه اعلام کرد: «غیبت لوکا زیدان در ترکیب اصلی به دلیل عملکرد او در دو بازی اول است.»

دروازه‌بان گرانادا در شکست سنگین مقابل آرژانتین و همچنین در جریان پیروزی برابر اردن تردیدهایی را برانگیخته بود، هرچند در آن زمان مورد حمایت پتکوویچ قرار گرفت. با این حال، او کمی بعد و پس از بازی با اتریش، از سوی سرمربی مورد انتقاد قرار گرفت و پتکوویچ علت نیمکت‌نشینی او را عملکردش عنوان کرد.

2483306

 این نقشه برای سرمربی باسابقه سوئیسی چندان خوب پیش نرفت، چرا که اسامه بن‌بوط، جانشین لوکا زیدان، نیز به خاطر گل‌های دریافتی مقابل این تیم اروپایی با انتقادهای شدیدی مواجه شد.

به همین دلیل، اکنون در آستانه دیدار مرحله یک‌شانزدهم نهایی مقابل سوئیس تیمی که پتکوویچ شناخت بسیار خوبی از آن دارد شکاف عمیقی در درون دروازه الجزایر ایجاد شده است. 

چندین رسانه این احتمال را رد نمی‌کنند که ملوین ماستیل، دروازه‌بان سوم تیم که تنها دو بازی ملی در کارنامه دارد و در دسته دوم سوئیس بازی می‌کند، در ترکیب اصلی برابر سوئیسی‌ها قرار گیرد. این نوسانات در درون دروازه، موقعیت لوکا زیدان را متزلزل کرده است؛ بازیکنی که از زمان انتخاب بازی برای روباه‌های صحرا، همواره زیر ذره‌بین الجزایری‌ها بوده است.

اکنون توپ در زمین پتکوویچ است و او باید در روزهای پیش از رویارویی با سوئیس، با عواقب تصمیم خود در قبال دروازه‌بان‌ها دست و پنجه نرم کند؛ اینکه لوکا را به درون دروازه بازگرداند، به بن‌بوط اعتماد کند یا روی یک دروازه‌بان تقریباً بی‌تجربه شرط ببندد.

2482405
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار