کد: 239259812 تیر 1405 ساعت 15:425.9K بازدید

ترس از جاسوسی! انگلیسِ توخل اسیر پارانویا شد

تیم ملی انگلیس سفر خود به مکزیکوسیتی را برای دیدار سرنوشت‌ساز مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل مکزیک، در میان نگرانی‌های فزاینده از تلاش‌های احتمالی برای جاسوسی، به تأخیر خواهد انداخت.
ترس از جاسوسی! انگلیسِ توخل اسیر پارانویا شد

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی انگلیس پس از پیروزی دراماتیک ۲ بر ۱ مقابل جمهوری دموکراتیک کنگو در آتلانتا، به جای پرواز مستقیم به مقصد بعدی خود در جام جهانی، به پایگاه خود در کانزاس‌سیتی بازگشت.

طبق گزارش دیلی میل اسپورت، یکی از دلایل اصلی این تصمیم، تمایل توماس توخل برای تمرین برنامه‌های تاکتیکی و سیستم خود در محیطی کاملاً تحت کنترل و امن است که به طور کامل از نگاه‌های بیرونی محفوظ باشد.

در طول این تورنمنت، تیم ملی انگلیس از مقر خود در مرکز ایالات متحده به عنوان مرکز عملیاتی استفاده کرده است. حفظ این پایگاه در کانزاس‌سیتی به دلایل لجستیکی و کاهش سفرهای بیش از حد نیز مربوط می‌شود.

با این حال، جلوگیری از لو رفتن تاکتیک‌ها همچنان اولویت مطلق کادر فنی است که به دنبال افزایش حریم خصوصی پیش از این دیدار بسیار حساس است.

2489521

تهدید جاسوسی یک موضوع همیشگی در برنامه‌ریزی این تیم بوده است و در اردوی تیم ملی انگلیس بر این باورند که سفر زودهنگام به مکزیکوسیتی، قرار گرفتن در معرض این خطرات را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.به همین دلیل، تیم ملی انگلیس تصمیم گرفته است سفر خود به پایتخت مکزیک را به تعویق بیندازد.

توخل به ویژه در مورد امنیت تمرینات بسیار سخت‌گیر بوده است. در کانزاس‌سیتی، جلسات تمرینی تحت نظارت شدید پلیس و با دسترسی محدود در تمام محیط اطراف برگزار می‌شود.

حتی در صورت رسیدن به فینال در نیویورک، این تیم برنامه دارد پس از نیمه‌نهایی به کانزاس‌سیتی بازگردد و پایگاه ثابت خود را در طول تورنمنت حفظ کند.

در همین حال، تیم ملی انگلیس خود را برای خصومت شدید احتمالی در بدو ورود به مکزیک آماده می‌کند؛ جایی که بازی روز یکشنبه علاوه بر جو ورزشگاه، از نظر ارتفاع نیز یک چالش خواهد بود.

کادر فنی تیم ملی انگلیس کاملاً از محیط خصمانه‌ای که در انتظار آن‌هاست آگاهی دارد. پس از پیروزی هری کین، توخل به وضوح گفت که ما انتظار چنین چیزی یعنی سروصدا در خارج از هتل را داریم، اما چه کاری از دست ما برمی‌آید؟ با خودمان گوش‌گیر خواهیم برد و من انتظار هر چیزی را دارم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار