کد: 239294714 تیر 1405 ساعت 07:158K بازدید

درخشش فردی و مشهور شدن رفتارم را تغییر نداده

اویارزابال به فکر گل قهرمانی: یا من یا کوکوریا!

میکل اویارزابال ستاره اول اسپانیا در جام جهانی 2026 در مصاحبه‌ای مفصل و جذاب با مارکا درباره این روزهای خودش و لاروخا صحبت کرده است.
اویارزابال به فکر گل قهرمانی: یا من یا کوکوریا!

به گزارش ورزش سه، میکل اویارزابال در آستانه دیدار حساس اسپانیا و پرتغال در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، در گفت‌وگویی مفصل با مارکا تأکید کرد که موفقیت‌های فردی هیچ تغییری در شخصیتش ایجاد نکرده و تمام تمرکزش روی موفقیت تیم ملی اسپانیاست. مهاجم آماده لاروخا همچنین از رؤیای قهرمانی، احترام به پرتغال و سختی‌های جام جهانی گفت.

میکل اویارزابال که با ۲۹ گل ملی و آمار درخشان گل و پاس گل از مارس ۲۰۲۵ تاکنون یکی از ستاره‌های اصلی اسپانیا بوده، معتقد است هیچ‌یک از این آمارها باعث نشده نگاهش به فوتبال تغییر کند.

او در ابتدای صحبت‌هایش درباره شخصیت آرامی که دارد گفت: "در کنار خانواده و دوستانم آدمی شاد هستم. اینجا شرایط متفاوت است و طبیعی است که صد درصد خود واقعی‌ات نباشی، اما در جمع نزدیکانم همان آدم همیشگی هستم."

2490133

اویارزابال تأکید کرد هنوز هم بزرگ‌ترین لذتش از فوتبال، رقابت کردن است: "فوتبال را عاشقانه دوست دارم، چون رقابت را دوست دارم. آدرنالینی که فوتبال به تو می‌دهد، کمتر چیزی در زندگی می‌تواند ایجاد کند. احساساتی که این ورزش در میان مردم به وجود می‌آورد، آن را منحصربه‌فرد کرده است."

مهاجم اسپانیا درباره واکنش خانواده‌اش پس از گل‌هایش مقابل اتریش گفت از شادی آن‌ها تعجب نکرده است: "برای مادرم، همسرم و خانواده‌ام تجربه‌ای فراموش‌نشدنی است و طبیعی است که از دیدن این لحظات احساس غرور کنند."

او همچنین درباره ویدئوی وایرال برادر کوچک لامین یامال و شوخی بورخا ایگلسیاس گفت: "برادر لامین حالا تقریباً به یک نماد تبدیل شده است. بورخا هم همیشه اهل این شوخی‌هاست و همه چیز را با نیت خوب انجام می‌دهد."

با وجود نزدیک شدن به رکوردهای بزرگ تاریخ تیم ملی اسپانیا، اویارزابال حاضر نیست روی آمار شخصی تمرکز کند: "اگر این گل‌ها به تیم کمک کنند، فوق‌العاده خوشحال می‌شوم. اگر به موفقیت تیم منجر نشوند، ارزش چندانی ندارند. فوتبال یک ورزش گروهی است و موفقیت فردی فقط زمانی معنا دارد که در خدمت موفقیت تیم باشد."


ستاره اسپانیا همچنین تأکید کرد که شهرت اخیر هیچ تغییری در او ایجاد نکرده است: "همان آدمی هستم که روز اول جام جهانی بودم؛ همان‌قدر آرام و با همان رفتار. امیدوارم مدت زیادی در این سطح بمانم، چون این یعنی هم من خوب کار کرده‌ام و هم تیم موفق بوده است."

2490134

اویارزابال درباره دیدار حساس مقابل پرتغال با احترام از حریف یاد کرد: "پرتغال یک تیم بزرگ با بازیکنان فوق‌العاده است. احترام زیادی برایشان قائلیم اما هیچ ترسی نداریم. به خودمان ایمان داریم و معتقدیم توانایی رقابت با هر تیمی را داریم."

او درباره حضور کریستیانو رونالدو در ۴۰ سالگی گفت: "بازیکنانی مثل رونالدو، مسی یا اوچوا تکرارنشدنی هستند. صرف حضور در چنین سطحی در این سن خودش یک دستاورد بزرگ است."

مهاجم اسپانیا در بخش دیگری از گفت‌وگو، به سختی‌های جام جهانی اشاره کرد و گفت سفرهای طولانی، تغییر ساعت و گرمای هوا این تورنمنت را بسیار فرسایشی کرده است، هرچند برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های سرپوشیده شرایط را تا حدی آسان‌تر کرده.

2490135

او همچنین درباره سطح فشرده رقابت‌ها گفت نتایج این جام نشان داده دیگر هیچ مسابقه آسانی وجود ندارد: "کیپ‌ورد در ۹۰ دقیقه مقابل هیچ‌ کدام از چهار حریفش شکست نخورد و فقط در وقت اضافه مقابل آرژانتین باخت. امروز همه تیم‌ها یکدیگر را به‌خوبی آنالیز می‌کنند و فوتبال از همیشه به هم نزدیک‌تر شده است."

در پایان، اویارزابال درباره رویای قهرمانی جهان گفت: "کمی خیال‌پردازی خوب است، اما نباید به وسواس تبدیل شود. باید تعادل را حفظ کرد. داشتن اندکی رویا همیشه مفید است، اما نباید از واقعیت فاصله گرفت."

او در پاسخ به این سؤال که دوست دارد گل قهرمانی را خودش به ثمر برساند، لبخند زد و گفت: "چه من بزنم، چه کوکوریا، چه حتی با گل به خودی حریف؛ فقط قهرمان شدن مهم است."

2490136
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اویارزابال به فکر گل قهرمانی: یا من یا کوکوریا! | ورزش سه