
به گزارش "ورزش سه"، سامان قدوس پس از حضور ثابت در سه بازی برای تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 مقابل نیوزیلند، بلژیک و مصر، وارد دوران استراحت شد تا پس از آن دوباره به تمرینات باشگاهی برگردد و آماده شروع فصل جدید همراه با تیم کلباء شود.
قدوس که طی دو سال اخیر جایگاه ثابت در کلباء داشته و یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارد، در کنار شهریار مغانلو دو ملیپوش تیمش در جام جهانی بودند که در شروع تمرینات پیشفصل حضور نداشتند، اما در روزهای آینده دوباره به اردوی باشگاهی برمیگردد.

سامان 32 ساله در فصل اخیر فقط یک بازی در لیگ ادنوک امارات را از دست داد و در 25 مسابقه دیگر برای کلباء به میدان رفت که حاصل عملکردش پنج گل و چهار پاس گل بود، اما در دو جام دیگر موفق به گلزنی یا ثبت پاس گل نشد.
با توجه به قرعهکشی انجام شده برای مسابقات فصل جدید لیگ ادنوک، باشگاه کلباء با تصویری از سامان قدوس به استقبال نخستین بازی برابر النصر و یاران مهدی قایدی رفته و اطلاع رسانی این دیدار را انجام داده است.