کد: 239328915 تیر 1405 ساعت 15:4212.2K بازدید

زلاتان پشت مکزیک در آمد: کلاه از سر بر می‌دارم

زلاتان ابراهیموویچ 46 ساله پس از حذف دراماتیک مکزیک برابر انگلیس در جام جهانی، با ستایش نمایش شجاعانه این تیم گفت که آنها با افتخار این رقابت‌ها را ترک می‌کنند.
زلاتان پشت مکزیک در آمد: کلاه از سر بر می‌دارم

به گزارش "ورزش سه"، اسطوره سوئدی فوتبال جهان معتقد است که نمایش مکزیکی‌ها در این دیدار نبردی بود که تا سال‌ها در یادها باقی خواهد ماند.

ایبرا به تمجید از تیم ملی مکزیک پرداخت و گفت:« قبل از هر چیز، چه مسابقه‌ای بود. به همین دلیل است که جام جهانی فیفا بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال است. این بازی از اولین سوت همه چیز داشت، دو پنالتی، یک کارت قرمز، تصمیمات داوری جنجالی، گل‌های درخشان و شدتی باورنکردنی. از آن دست بازی‌هایی بود که مردم تا سال‌ها درباره‌اش صحبت خواهند کرد.»

2452047

زلاتان ادامه داد: «مکزیک نباید با اشک این تورنمنت را ترک کند. آن‌ها با سر بالا می‌روند. باید به احترام این تیم کلاه از سر برداشت. قبل از بازی شنیدم که یک هوادار مکزیکی می‌گفت مهم نیست ببریم یا ببازیم، مهم این است که یک بازی فوق‌العاده به دنیا نشان دهیم. آن‌ها دقیقاً همین کار را کردند. رائول خیمنز، خولیان کینونس، ادسون آلوارز، سانتیاگو خیمنز و بقیه اعضای تیم تمام توان خود را گذاشتند و هواداران هم هرگز دست از باور خود برنداشتند. دنیای فوتبال به این تیم مکزیک احترام خواهد گذاشت.»

ستاره سوئدی در پایان گفت: «انگلیس نیز شایسته تقدیر فراوان است. جود بلینگام استثنایی بود، هری کین بار دیگر به وظیفه‌اش عمل کرد و آنتونی گوردون نشان داد چرا بازیکنی تا این حد خاص است. همچنین باید از توماس توخل تمجید کنم. برای اعتماد به این بازیکنان شجاعت لازم است و آن‌ها با تمام وجود دارند برای او می‌جنگند. شما تیمی را می‌بینید که به سرمربی‌اش باور دارد.»

2490744
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

زلاتان پشت مکزیک در آمد: کلاه از سر بر می‌دارم | ورزش سه