کد: 239330515 تیر 1405 ساعت 17:0326.6K بازدید

سهراب عدم نیاز زد، غلامی پای قرارداد را وسط کشید

عارف و استقلال به اختلاف خوردند!

سهراب بختیاری‌زاده بعد از بررسی عملکرد فنی عارف غلامی در روزهای گذشته عدم نیاز به او را اعلام کرده تا این بازیکن پای قرارداد دو ساله را وسط بکشد!
عارف و استقلال به اختلاف خوردند!

به گزارش "ورزش سه"، عارف غلامی از زمان شروع تمرینات استقلال برای فصل جدید لیگ برتر در کنار سایر بازیکنان حضور داشته و زیر نظر سهراب بختیاری‌زاده کار خود را جلو برده است. همین موضوع بحث هایی را درباره وضعیت قراردادی غلامی با استقلال به وجود آورد.

در روزهای قبل حتی برخی رسانه‌ها به خبری که پارسال باشگاه استقلال برای رونمایی از غلامی منتشر کرد پرداختند که در آن ذکر شده بود این بازیکن با قرارداد یکساله به استقلال پیوسته است.

حالا در شرایطی که حدود 10 روز از شروع مجدد تمرینات استقلال می‌گذرد، خبری عجیب درباره عارف غلامی منتشر شد که البته از سوی مدیران باشگاه تکذیب می‌شود. امروز یکی از رسانه‌ها اعلام کرده که مدافع باتجربه به دلیل بی‌انضباطی توسط سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال از حضور در تمرینات منع شده و در اختیار باشگاه قرار گرفته، موضوعی که بعد از پیگیری از مسئولان استقلال مشخص شد صحت ندارد.

2490769
استقلالی‌ها تصویر حضور عارف غلامی در تمرینات را در حالی که این بازیکن قراردادی با باشگاه ندارد را روی رسانه رسمی خود منتشر کردند!

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ما از مسئولان باشگاه استقلال، قرارداد عارف غلامی در پایان لیگ بیست و پنجم خاتمه یافته و قرارداد جدیدی نیز با این مدافع امضا نشده است. در واقع استقلالی‌ها معتقدند غلامی در روزهای گذشته بدون آنکه قراردادی با استقلال داشته باشد، در تمرینات آبی پوشان حضور یافته و حتی تصاویر حضور او در تمرینات هم در رسانه رسمی باشگاه منتشر شده است.

این در حالی است که عارف غلامی چنین مسئله ای را قبول ندارد و بر این باور است که قرارداد او با استقلال دو ساله بوده و بر اساس همین قرارداد هم در تمرینات تیم حضور یافته است.

2485290

از سوی دیگر سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال به غلامی اعلام کرده که به دلیل مسائل فنی و سلیقه‌ای در مربیگری نیازی به او ندارد و می‌تواند به تیم دیگری برود. به عبارت بهتر سرمربی استقلال نه به دلیل بی انضباطی و مسائل اینچنینی که به دلایل فنی عارف را از حضور در تمرینات منع کرده است.

با این تفاسیر پرونده حضور عارف غلامی در استقلال از سوی مدیران این باشگاه بسته شده، اما موضوع مهم اختلاف نظر دو طرف درباره مدت قرارداد است. با توجه به خط زدن غلامی توسط سرمربی استقلال از لیست بازیکنان مدنظرش برای فصل جدید، حالا غلامی باید با مسئولان استقلال درباره چگونگی جدایی خود به توافق برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار