کد: 239332915 تیر 1405 ساعت 18:3013K بازدید

سالِ متفاوت در انتظار هافبک تراکتور (عکس)

هافبک تراکتور با تثبیت حضور محمد ربیعی در این تیم شرایط بهتری در فصل جدید خواهد داشت.
سالِ متفاوت در انتظار هافبک تراکتور (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دوران آماده‌سازی پیش‌فصل تراکتور در حالی شروع شده که بازیکنانِ تحت قرارداد با این باشگاه (غیر از ملی‌پوشان) در تمرینات شرکت کردند و سید مهدی حسینی هم در تبریز حاضر شده تا چهارمین فصل متوالی بازی برای سرخ پوشان را تجربه کند.

مهدی حسینی که پس از عملکرد درخشان در آلومینیوم اراک و مس رفسنجان به تراکتور پیوست و طی سه سال اخیر در این تیم حضور داشته، در حالی دوباره در تمرینات‌شان شرکت کرده که تجربه کار با محمد ربیعی را در گذشته داشته است.

این هافبک تند و تیز که در نخستین فصل حضورش در تراکتور عملکرد خوبی داشت و در 28 بازی لیگ برتر، سه دیدار جام حذفی و یک مسابقه پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفت و سه گل به ثمر رساند و سه پاس گل داد، امیدوار است در فصل جدید دوباره شرایط خوبی را تجربه کند.

2490798

حسینی تاکنون 54 بازی برای تراکتور انجام داده، اما طی سال گذشته به دلیل بازگشت از دوران مصدومیت نتوانست فرصت خودنمایی زیادی به دست بیاورد، اما اعتقاد ویژه محمد ربیعی به این بازیکن که در مس رفسنجان نیز با او کار کرده، می‌تواند فصل متفاوتی برای او رقم بزند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
38اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار