کد: 239345216 تیر 1405 ساعت 12:0816.2K بازدید

دو ستاره کلیدی در تمرینات تراکتور (عکس)

صادق محرمی و تومیسلاو اشترکالی دو بازیکن ممتاز تراکتور در تمرینات پیش فصل هستند که دیگر باشگاه‌ها به دنبال جذبشان با تراکتوری‌ها مکاتبه کرده‌اند.
دو ستاره کلیدی در تمرینات تراکتور (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، اشترکالی مهاجم اهل کرواسی سومین فصلش با تراکتور را آغاز کرده و صادق محرمی هم که به دلیل مصدومیت طولانی سال اول حضورش در تراکتور را تا حدی از دست داده با توپ پر به تمرینات بازگشته و آنچنان که به نظر می‌رسد قصد دارد یکی از بهترین فصول فوتبالی خود را رقم بزند. 

او در تمام تصاویر باانگیزه و آماده در حال کارهای گروهی و انجام تمرینات اولیه برای شروع پیش فصلی است که تراکتورِ محمد ربیعی قصد دارد آن را بدون نقص برگزار کند. برای او حضور تک تک بازیکنان باتجربه و باسابقه ملی اهمیت بسیاری دارد و او برای ساختن یک تیم مدعی به همه این بازیکنان احتیاج دارد. 

دیروز اشترکالی به جمع بازیکنان ملحق شد و امروز هم تیبور هلیلوویچ هافبک هنرمند کروات و سپس اودیر خامروبکوف که به جمع بازیکنان اضافه خواهند شد تا سر و شکل بهتری در تمرینات تراکتور ایجاد بشود.

2491015

پس از آن نیز نوبت بازیکنان ملی پوش تراکتوری خواهد بود تا اسکواد این فصل تراکتور تا حد زیادی مشخص و در تمرینات در اختیار ربیعی قرار بگیرد. آنها که خود را محق قهرمانی فصل گذشته لیگ می‌دانند، امسال هم تمریناتشان را با انگیزه آغاز خواهند کرد اگرچه شرایط متفاوتی در تراکتور حکم‌فرماست و یک کادر فنی جدید و جوان کار را در دست دارد.

صادق و تومیسلاو بازیکنانی هستند که بعید است تراکتور به جدایی آنها رضایت بدهد. برای محمد ربیعی، محرمی یک گزینه عالی برای این فصل از رقابت‌های لیگ محسوب می‌شود و اشترکالی هم به عقیده او می‌تواند در کنار امیرحسین حسین‌زاده یکی از نامزدهای آقای گلی لیگ باشد. حضور باانرژی این بازیکنان، سطح بازیکنان را بالاتر برده و تیم بهتری را روانه مسابقات لیگ خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار