
به گزارش "ورزش سه"، شادی پیروزی مقابل مکزیک خیلی زود برای تیم ملی انگلیس به کابوسی تبدیل شد که نهتنها باعث شد جردن هندرسون ادامه جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست بدهد، بلکه توماس توخل را نیز وادار کرد تصمیمی سختگیرانه اتخاذ کند.
سهشیرها پس از پیروزی مهیج ۳-۲ مقابل مکزیک، با خبر تلخ مصدومیت کاپیتان خود روبهرو شدند. جردن هندرسون، هافبک ۳۶ ساله انگلیس، هنگام جشن گرفتن با هواداران تلاش کرد از روی تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین بپرد، اما تعادلش را از دست داد، روی زمین افتاد و از ناحیه مچ دست دچار مصدومیتی شدید شد.

صحنهای که با شادی آغاز شده بود، تنها چند ثانیه بعد به انتقال هندرسون با برانکارد به بیمارستانی در مکزیکوسیتی ختم شد و در نهایت او تحت عمل جراحی قرار گرفت و ادامه جام را از دست داد. توماس توخل در گفتوگو با بیبیسی درباره این اتفاق گفت:«جردن بهسادگی زمین خورد و از ناحیه مچ دست آسیب دید. به نظر میرسد این مصدومیت برای ادامه حضور او در مسابقات بسیار جدی باشد.»
بر اساس گزارش بیبیسی، این حادثه غیرمنتظره باعث شد توخل بلافاصله تصمیمی قاطع بگیرد و پریدن بازیکنان از روی تابلوهای تبلیغاتی هنگام جشن گرفتن گل یا پیروزی را ممنوع کند تا از تکرار اتفاقی که کادر پزشکی آن را «فاجعهای قابل پیشگیری» توصیف کرده، جلوگیری شود.