
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان ژوزه مورایس برای برپایی اردوی آمادهسازی راهی کشور اسلوونی شدند که ارشیا سرشوق هم بهعنوان تنها لژیونر ایرانی در شارجه امارات، در جمع بازیکنان این تیم حضور دارد و تصویر او در فرودگاه و حضور در این اردوی اروپایی منتشر شد.
ارشیا سرشوق که تجربه کار با مورایس را در سپاهان داشته، در نیمفصل سال گذشته به شارجه پیوست و در پنج بازی لیگ ادنوک به میدان رفت که همچنان به کارش با این تیم اماراتی و زیر نظر سرمربی پرتغالی ادامه میدهد.
این هافبک 23 ساله که از آکادمی باشگاه سپاهان بالا آمد و تجربه حضور در ذوبآهن هم دارد، در دور برگشت فصل اخیر لیگ برتر امارات دو بار مقابل بنییاس و العین در ترکیب قرار گرفت و برابر دبا الفجیره، الوصل و البطائح نیز بهعنوان یار جانشین به زمین رفت که سعی دارد در فصل جدید فرصت بازی بیشتری پیدا کند.

اردوی آمادهسازی شارجه در اسلوونی از امروز شروع شد که سرشوق تنها لژیونر ایرانی در این تیم است که مثل دیگر هموطنان خود ازجمله مهدی قایدی، سردار آزمون، سعید عزتاللهی و ... در فصل 27-2026 لیگ ادنوک حضور دارد.