
به گزارش "ورزش سه"، در دقیقه ۸۸ دیدار اسپانیا و بلژیک، سنه لامنس که به دلیل مصدومیت کورتوا وارد زمین شده بود، شوت کوبارسی از پشت محوطه جریمه را خوب مهار نکرد. توپ در محوطه ششقدم رها شد و نیکو ویلیامز و مرینو برای استفاده از این توپ برگشتی خود را رساندند.
میکل زودتر رسید و توپ را به قعر دروازه فرستاد تا نتیجه ۲ بر ۱ به سود اسپانیا شود؛ گلی که در نهایت شاگردان لوئیس دلافوئنته را به نیمهنهایی جام جهانی رساند.

بازیکنان اسپانیا گل پیروزیبخش را که باز هم توسط مرینو به ثمر رسید به شدت جشن گرفتند. در حالی که ملیپوشان برای در آغوش کشیدن زننده گل میدویدند، نیکو ویلیامز در لحظه اول کمی ایستاد و سپس قدمزنان به سمت همتیمیهایش رفت. این فوتبالیست در پایان مسابقه در گفتگو با تلهدپورته توضیح داد که چه اتفاقی رخ داده و چرا چنین واکنشی داشته است.
نیکو ویلیامز گفت: «همچنین میخواهم این نکته را روشن کنم که در تلویزیون اینطور به نظر میرسید که انگار من قصد خوشحالی برای این گل را ندارم. من ضربهای به تیرک زدم، اما داشتم فریاد میزدم و بعد با لامین برخورد کردم. خیلی از مردم فکر کردند که گل میکل را جشن نمیگیرم، اما برای او و برای همه بسیار خوشحالم. امیدوارم او بتواند همینطور به کمکهایش ادامه دهد، ما بسیار خوشحالیم و باید به مسیرمان ادامه دهیم.»
دیدار مقابل بلژیک برای نیکو ویلیامز بسیار ویژه بود؛ چرا که او پس از مصدومیت در دیدار هفته سوم مرحله گروهی مقابل اروگوئه بر اثر تکل خشن نیکو دلا کروز، بار دیگر با پیراهن تیم ملی در جام جهانی به میدان رفت.
نیکو در ادامه گفت: «اعضای تیم از همان لحظه اول از من حمایت کردند. آنها میدانند چقدر سختی کشیدم. در بازی با اروگوئه آن اتفاق برایم رخ داد و امروز در بهترین فرم خودم بازگشتم. خانوادهام با عشقی بیقیدوشرط همیشه مشوق من بودهاند؛ برادرم، دوستانم و نامزدم همواره در کنارم هستند. حضور در اینجا و حمایت خانوادهام مایه افتخار است و دیگر نمیخواهم بیشتر صحبت کنم چون احساساتی میشوم.»