کد: 239459221 تیر 1405 ساعت 07:40230K بازدید

در انتظار انتخاب آخرین تیم

آرژانتین ۳-۱ سوئیس | بازگشت قهرمان در لحظه آخر

آرژانتین در یک بازی جذاب و تماشایی برابر سوئیس به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.
آرژانتین ۳-۱ سوئیس | بازگشت قهرمان در لحظه آخر

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی آرژانتین صبح یکشنبه در چارچوب دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روبروی تیم ملی سوئیس قرار گرفت و موفق شد در ۱۲۰ دقیقه با نتیجه ۱-۳ برابر این تیم به پیروزی برسد و جواز حضور در جمع چهار تیم برتر این مسابقات در مرحله نیمه نهایی را به دست آورد. 

آرژانتین سومین «امتیاز برترش» را نجات داد. قهرمانان جهان که بازی بسیار بی‌رمقی را به نمایش گذاشتند، دوباره زنده شدند، هرچند حقیقت این است که آنها پس از کارت زرد دوم به اندویه در دقیقه ۷۲ (که توسط کمک داور ویدیویی اصلاح شد، اما جنجال‌ساز خواهد شد) مجبور شدند به وقت‌های اضافه بروند، همان بازیکنی که بازی کسالت‌باری را که هر دو تیم بازیِ کمی در آن ارائه داده بودند، به تساوی کشانده بود.

سرنوشت این مسابقه توسط خولیان آلوارز رقم خورد که از خواب طولانی‌مدت بیدار شد. او در لحظه‌ای عالی، در دقیقه ۱۱۲ وقت‌های اضافه گلزنی کرد و به مقاومت تحسین‌برانگیز سوئیس پایان داد. سپس در دقیقه ۱۲۱، لائوتارو گلی را به ثمر رساند که کار را تمام کرد. حالا نوبت آرژانتین مقابل انگلیس است و آن بازی در سطح کاملاً متفاوتی خواهد بود. اسکالونی و بازیکنانش باید به طور قابل‌ توجهی بهتر شوند تا به فینال برسند.

2492926

آرژانتین بخش زیادی از این مسابقه را با یک یار بیشتر بازی کرد و با این حال هنوز ریتم خود را پیدا نکرده است. بسیاری از بازیکنان از نظر جسمی تحلیل رفته‌اند و نشانه‌های خستگی را نشان می‌دهند (از جمله لیونل مسی که این بار گلزنی نکرد). با این حال، این حضور در نیمه‌ نهایی توسط قهرمانان جهان که از سال ۲۰۱۹ هیچ بازی حذفی را نباخته‌اند، همچنان یک دستاورد قابل‌ توجه است. آنها عملاً شکست‌ناپذیرند، حتی اگر بازی امروز تحت‌الشعاع آن کارت قرمز قرار گرفته باشد که شاید از نظر فنی توجیه‌پذیر بوده، اما بدون شک به جنجال‌های پیرامون این جام جهانی دامن خواهد زد.

مسابقه‌ای که به شدت تحت تأثیر اخراج اندویه در دقیقه ۷۲ قرار گرفت. شاید از نظر فنی توجیه‌پذیر باشد، اما جنجال دوباره سر باز کرده است، در حالی که آرژانتین مجبور شد یک وقت اضافه پر تنش را تحمل کند. نیمه اول یکی از بی‌رمق‌ترین نیمه‌هایی بود که در این جام جهانی دیده‌ایم. تقصیر متوجه سوئیس بود که از دقیقه ۱۰ با ضربه سر مک‌آلیستر (با پاس مسی از روی نقطه کرنر) عقب افتاد. آنها با تکیه بر اراده محض، اشتیاق و جسارت بر سوئیسی‌های تنومند چیره شدند، همان ویژگی‌هایی که این تیم اروپایی در کل مسابقه فاقد آن بود.

2492929

پس از آن گل، آرژانتین که همیشه لمس توپ خوب و تجربه فراوانی دارد، اجازه داد زمان (به معنای واقعی کلمه) بگذرد تا بازی را کندتر کند. وقتی توپ به بازیکنان سوئیس می‌رسید، آنها فقط باید سه پاس صبر می‌کردند تا جریان بازی از بین برود و سپس همه چیز از نو شروع می‌شد. هدف همچنان کند کردن بازی بود تا از وقوع هر اتفاقی جلوگیری شود. انگلیس در نیمه‌نهایی انتظار می‌کشد و آنجاست که تلاش واقعی صورت خواهد گرفت.

حتی مسی هم هنگام تماشای جریان بازی راحت به نظر می‌رسید. او قبلاً با ضربه کرنر خود برتری را تثبیت کرده بود و از یک نیمه اول آرام لذت برد، نه مدافعان سوئیس (آکانجی، الودی و رودریگز…) او را به چالش می‌کشیدند و نه او آنها را. اما هیچ فایده‌ای نداشت، انفعال کامل سوئیس در جریان بود.

نیمه دوم، بدیهی است که باید متفاوت می‌بود و همین‌طور هم شد، حداقل برای سوئیس. آنها با چهره‌ای متفاوت، تیزتر و برنده‌تر وارد زمین شدند، تا زمانی که گل اندویه در دقیقه ۶۷ به ثمر رسید. یک گل زیبا از مهاجم تیم فارست پس از یک و دو با مدافع کناری.

2492907

و سپس اندویه به دلیل دریافت کارت زرد دوم (دقیقه ۷۲) اخراج شد. یکی در نیمه اول و این یکی به دلیل شبیه‌سازی، بر اساس قانونی که می‌گوید اگر هویت کارت زرد اشتباه گرفته شود، کمک داور ویدیویی می‌تواند دخالت کند. یک قانون پوچ… و آرژانتین، در میان جنجال‌های فراوان در آینده، با یک بازیکن بیشتر کار را به پایان رساند.

از آن به بعد، کفه ترازو به نفع آرژانتین سنگینی کرد و آنها مالکیت توپ را در اختیار گرفتند اما موقعیت‌های گلزنی واضح کمی خلق کردند تا این که لمسی در دقیقه ۹۲ نزدیک بود نهمین گل خود در تورنمنت را به ثمر برساند و به این ترتیب، بدون اتفاق خاص دیگری، مسابقه به وقت‌های اضافه کشید و این بار آلواز و لائوتارو بودند که همه چیز را به سود آرژانتین تغییر دادند.

مشروح رویدادها
21 تیر 1405 ساعت 07:16

دقیقه ۴+‍۱۲۰: سوت پایان بازی به صدا درآمد تا آرژانتین به عنوان چهارمین تیم راهی مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ شود و سوئیس در عین شایستگی از دور مسابقات کنار برود.

21 تیر 1405 ساعت 07:11

دقیقه ۱۲۰: سوئیس سراپا حمله بود اما آرژانتین روی یک ضدحمله تماشایی و توسط لائوتارو مارتینز به گل سوم رسید تا رویای صعود به نیمه نهایی برای شاگردان مورات یاکین به پایان برسد.

2492928
21 تیر 1405 ساعت 07:09

دقیقه ۱۱۹: مسی روی یک ضد حمله فرصت بسیار خوبی برای باز کردن دروازه حریف داشت اما مدافع سوئیس توپ را به بیرون زد تا امیدها همچنان زنده باشد.

21 تیر 1405 ساعت 07:09

دقیقه ۱۱۸: سوئیس سراپا حمله شده است اما دفاع محکم آرژانتین شکست ناپذیر به نظر می‌رسد.

21 تیر 1405 ساعت 07:02

دقیقه ۱۱۲: خولیان آلوارز روی پاس لوپز و با یک شوت بسیار زیبا و تماشایی گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا آرژانتین در یک قدمی صعود به نیمه نهایی قرار بگیرد.

2492926
21 تیر 1405 ساعت 07:02

دقیقه ۱۱۲: شوت مسی به سمت دروازه می‌رفت که گل دوم را به ثمر برساند اما کوبل باز هم مانع از این کار شد تا ستاره تیمش باشد.

21 تیر 1405 ساعت 07:01

دقیقه ۱۰۶: رومرو از زمین بیرون رفت و اوتامندی جانشینش شد.

21 تیر 1405 ساعت 06:49

دقیقه ۱۰۷: سوئیس روی یک ضربه آزاد و سانتری که به محوطه جریمه آمد فرصت خوبی برای زدن گل دوم داشت اما هوشیاری بازیکنان آرژانتین مانع از به ثمر رسیدن این موقعیت شد.

21 تیر 1405 ساعت 06:49

دقیقه ۱۰۳: خطای روی مسی باعث شد که داور یک ضربه آزاد پشت محوطه جریمه به سود آرژانتین اعلام کند اما این ستاره آرژانتینی توپ را به دیوار دفاعی کوبید و نتوانست استفاده درستی از آن داشته باشد.

21 تیر 1405 ساعت 06:48

دقیقه ۱۰۰: سوئیس با وجود اینکه یک یار کمتر دارد، واقعاً دارد عالی کار می‌کند. درست است که کوبل مجبور شده چند بار با واکنش‌هایش تیم را نجات دهد، اما آرژانتین اصلاً به راحتی نمی‌تواند به محوطه جریمه نزدیک شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
103اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار