کد: 239487622 تیر 1405 ساعت 13:356.5K بازدید

حمایت ستاره اسپانیا از فرانسوی‌ها: همه انسانیم

پائو کوبارسی پس از آنکه ماریانو رائوی، نخست‌وزیر سابق این کشور، ادعا کرد که فرانسه بازیکن فرانسوی ندارد، خواستار رعایت احترام و مدارا شد.
حمایت ستاره اسپانیا از فرانسوی‌ها: همه انسانیم

به گزارش "ورزش سه"، اظهارات نخست وزیر سابق اسپانیا که در یک مقاله برای روزنامه اسپانیایی ال دیباته بیان کرد، پیش از دیدار مرحله نیمه‌ نهایی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ روز سه‌شنبه بین تیم ملی این کشور برابر تیم ملی فرانسه صورت گرفت که از حساسیت بسیار زیادی هم برخورداست. او در این مقاله مدعی شد که اکثر بازیکنان حاضر در ترکیب فرانسه حتی در این کشور به دنیا هم نیامدند.

در پاسخ به سوالی درباره این مقاله، کوبارسی در رادیو کاتالانی RAC1، این ادعا را رد کرد. این مدافع گفت: «اگر آنها برای تیم ملی فرانسه بازی می‌کنند، در نهایت فرانسوی هستند، صرف نظر از رنگ پوست‌شان، زیرا در نهایت باید با همه مدارا کنیم. رنگ پوست آنها مهم نیست، زیرا همه ما انسان هستیم و همه سزاوار احترام هستند.»

2483763

در همین حال، یک منبع خبری دیگر گفت: «بدون این که بخواهیم وارد یک مناقشه شویم، بد نیست به این واقعیت اشاره کنیم: همه بازیکنان تیم ملی فرانسه، فرانسوی هستند. از 26 بازیکن، 23 نفر در فرانسه متولد شده‌اند. سه نفری که در خارج از کشور متولد شده‌اند نیز فرانسوی هستند.»

چندین وزیر دولت در فرانسه نیز رائوی را به نژادپرستی متهم کرده‌اند. الیویه فور، رهبر حزب سوسیالیست فرانسه، گفت: «تیم فرانسه فقط از افراد فرانسوی تشکیل شده است. فرانسه یک ملت قومی نیست. رنگ پوست یا مذهب ندارد. این یک ملت سیاسی است که حول شعار جمهوری متحد شده است. این موضوع برای راست‌گرایان نژادپرست ناخوشایند است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار