کد: 239512623 تیر 1405 ساعت 12:591.3K بازدید

لبران جیمز در دوراهی گلدن استیت و کلیولند

پیوستن فوق‌ستاره بسکتبال آمریکا به تیم گلدن استیت در لیگ NBA با فشار شدید ستاره‌های این تیم، جدی‌تر شده است.
لبران جیمز در دوراهی گلدن استیت و کلیولند

به گزارش ورزش سه و به نقل از تسنیم، بازار نقل‌وانتقالات لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا (NBA) همچنان تحت تأثیر تصمیم بزرگ و نهایی لبران جیمز، فوق‌ستاره 41 ساله فصل گذشته لیکرز قرار دارد. در شرایطی که لیگ تابستانی در لاس‌وگاس در حال برگزاری است، گمانه‌زنی‌ها درباره آینده این بازیکن کهنه‌کار که 22 بار در بازی آل‌استار حضور داشته به اوج خود رسیده و طبق گزارش منابع نزدیک، درایموند گرین و استیفن کری، ستاره‌های گلدن استیت وریرز، به‌شدت در تلاش هستند تا پادشاه را برای انتخاب سانفرانسیسکو مجاب کنند.

گرین به‌تازگی تعطیلات خود را در پورتوریکو در کنار لبران جیمز سپری کرده است؛ سفری که فراتر از یک تفریح ساده، به فرصتی طلایی برای گلدن استیت تبدیل شد تا پیشنهاد خود را به‌صورت رو در رو و بدون واسطه به جیمز ارائه دهد. این در حالی است که ریچ پال، مدیر برنامه‌های لبران، تماس‌های سایر تیم‌ها را تنها از طریق تلفن مدیریت می‌کند. گرین پس از بازگشت از این سفر در پادکست خود اعلام کرد که پیشنهادش به لبران «دیوانه‌کننده» بوده و او را به فکر فرو برده است.

از سوی دیگر، گزارش‌ها حاکی از آن است که استیفن کری نیز از طریق پیامک با جیمز در ارتباط مداوم بوده و مایک دانلیوی، مدیرعامل و جو لاکوب، مالک باشگاه گلدن استیت نیز مستقیماً با مدیر برنامه‌های او مذاکره کرده‌اند. ایده پایان دادن به دوران حرفه‌ای لبران با کسب یک جام قهرمانی دیگر در کنار کری و زیر نظر استیو کر، محرک اصلی این پیشنهاد است. استخدام فرانک ووگل، سرمربی سابق لیکرز که با لبران قهرمان شده بود، به عنوان دستیار اول استیو کر نیز شانس وریرز را افزایش داده است.

با وجود تمام این تلاش‌های همه‌جانبه، اجماع کلی در میان کارشناسان و مدیران حاضر در لیگ تابستانی این است که لبران جیمز در نهایت به کلیولند کاوالیرز، تیم زادگاهش، بازخواهد گشت تا دوران باشکوه خود را همان‌جایی که در سال 2003 آغاز کرده بود، به پایان برساند. با این حال تیم‌های میامی هیت، فیلادلفیا سونی‌سیکسرز، مینه‌سوتا تیمبرولوز و دنور ناگتس نیز همچنان در صف انتظار قرار دارند، هرچند شانس کمتری برای آن‌ها متصور است و انتظار می‌رود تصمیم نهایی پادشاه تا اواخر این هفته رسماً اعلام شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لبران جیمز در دوراهی گلدن استیت و کلیولند | ورزش سه