کد: 239520323 تیر 1405 ساعت 18:2210.7K بازدید

اینها احمقند! حمله اسطوره فرانسه به منتقدان امباپه

کریستوف دوگاری پیش از نیمه‌نهایی جام جهانی، به شدت از امباپه در برابر انتقادهای مداوم دفاع کرد.
اینها احمقند! حمله اسطوره فرانسه به منتقدان امباپه

به گزارش "ورزش سه"، کریستوف دوگاری 54 ساله در برنامه روته سن فلام در شبکه آر ام سی با عصبانیت علیه کسانی که امباپه 27 ساله را مقصر ناکامی‌های رئال مادرید می‌دانند موضع گرفت و آن‌ها را به شدت مورد انتقاد قرار داد. 

دوگاری با صدای بلند و لحنی تند گفت: «برای من غیرقابل پذیرش است که بگوییم بازیکنی که در ۴۴ بازی ۴۲ گل به ثمر رسانده، مقصر قهرمان نشدن رئال مادرید است. این منتقدان واقعا احمق هستند.» او از شنیدن چنین انتقاداتی به وضوح خشمگین بود و آن‌ها را فاقد هرگونه منطق فوتبالی دانست.

2489692

دوگاری در ادامه تحلیل خود پیرامون وضعیت بازیکنان رئال مادرید و تضاد عملکرد آن‌ها در سطح باشگاهی و ملی گفت: «وقتی همه آن‌ها در تیم‌های ملی خود بهتر بازی می‌کنند، پس مشکل باید در رئال مادرید باشد.» 

این بازیکن سابق تیم ملی فرانسه با اشاره به عملکرد جود بلینگام و وینیسیوس جونیور در کنار امباپه، تأکید کرد که ناکامی رئال مادرید ریشه در ساختار باشگاه دارد و نباید تنها امباپه را مسئول این وضعیت دانست.

در نهایت دوگاری دیدگاه خود را درباره توانایی‌های رهبری امباپه این‌گونه بیان کرد: «او باید بیشتر به نقش رهبری عادت کند، اما شاید برای این کار فقط به کمی زمان بیشتری نیاز داشته باشد.» او با این سخنان نشان داد که هرچند امباپه را بازیکنی بزرگ می‌داند، اما همچنان فضای بیشتری برای رشد او در ابعاد شخصیتی و رهبری تیم متصور است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
39اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اینها احمقند! حمله اسطوره فرانسه به منتقدان امباپه | ورزش سه