کد: 239527924 تیر 1405 ساعت 00:539.3K بازدید

شانس مقابل فرانسه هم به اسپانیا لبخند زد

اسپانیا در سه بازی حساس از مرحله حذفی جام جهانی با سه خوش‌شانسی بزرگ مواجه شده است: مصدومیت بازیکنان حریف!
شانس مقابل فرانسه هم به اسپانیا لبخند زد

به گزارش "ورزش سه"، بدن ویلیام سالیبا دیگر توان ادامه دادن نداشت. مدافع میانی تیم ملی فرانسه که یکی از مهره‌های اصلی خط دفاعی دیدیه دشان به شمار می‌رود، در دقیقه ۳۰ دیدار مقابل اسپانیا مجبور به ترک زمین شد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که فرانسه مالکیت توپ را در اختیار داشت. سالیبا هنگام بازگشت به سمت زمین خودی، یک پاس رو به عقب داد و بلافاصله روی زمین نشست. او در حالی که هم‌تیمی‌هایش دورش جمع شده بودند، با حرکات و واکنش‌هایش نشان داد که شرایط خوبی ندارد و همین موضوع باعث شد مکسنس لاکروا خیلی سریع خود را برای ورود به زمین آماده کند.

همان‌طور که انتظار می‌رفت، سالیبا نتوانست به بازی ادامه دهد. این مدافع فرانسوی هفته‌ها بود که با درد در ناحیه کمر دست‌وپنجه نرم می‌کرد و همین مشکل باعث شده بود در جریان جام جهانی چند جلسه تمرینی را نیز از دست بدهد.

2493961

مصدومیت سالیبا همچنین به فهرست آسیب‌دیدگی‌های مهم رقبای اسپانیا در این جام جهانی اضافه شد. نخستین بازیکن سرشناسی که برابر اسپانیا مصدوم شد، نونو مندز، ستاره پرتغال، بود که ۵۶ دقیقه عملکرد بسیار خوبی مقابل لامین یامال داشت، اما در نهایت مجبور به ترک زمین شد و پس از خروج او، اسپانیا از جناح راست آزادی عمل بیشتری پیدا کرد.

پس از آن نوبت به یوری تیلمانس رسید. ستاره بلژیک به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، پس از پایان گرم کردن از ترکیب اصلی خارج شد. سپس تیبو کورتوا نیز به دلیل مصدومیت تعویض شد و لامنس جانشین او شد که در ادامه اشتباهی مرتکب شد که به گل میکل مرینو و صعود اسپانیا به مرحله نیمه‌نهایی انجامید و حال مقابل فرانسه سالیبا با مصدومیت از زمین بیرون رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار