کد: 239538824 تیر 1405 ساعت 14:39390 بازدید

ستاره های دوچرخه سواری ایران، از چین تا ترکیه

ورزشکاران تیم ملی دوچرخه سواری با حضور در میادین بین‌المللی خود را برای بازی های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آماده می کنند.
ستاره های دوچرخه سواری ایران، از چین تا ترکیه

به گزارش "ورزش سه"، ملی‌پوشان ایران برای حضور در بازی های آسیایی ناگویا، این روزها در قالب تیم‌های باشگاهی خود در تورهای بین‌المللی آسیا شرکت می‌کنند و روند آماده‌سازی‌شان را ادامه می‌دهند.

بر این اساس، علی لبیب در تورهای مختلف کشور چین حضور دارد و در رقابت‌های این کشور به میدان می‌رود. 

همچنین ماندانا دهقان امروز راهی چین شد تا به همراه تیم باشگاهی خود در رقابت های معتبر این کشور شرکت کند. 

از سوی دیگر، آرش میر‌باقری نیز به همراه تیم اسپرتوتو در تورهای بین‌المللی ترکیه حضور یافته و رقابت‌های خود را آغاز کرده است.

مدیر تیم‌های ملی با اشاره به آمادگی مطلوب ملی‌پوشان گفت: خوشبختانه ورزشکاران منتخب تیم ملی با حضور مستمر در رقابت ‌های سطح بالا، شرایط خوبی دارند و امیدواریم این روند تا قهرمانی آسیا ادامه پیدا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار