کد: 239630128 تیر 1405 ساعت 13:5816.4K بازدید

سود هنگفت فیفا از جام جهانی سه برابر شد!

درآمد فیفا از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ به مبلغ باورنکردنی ۱۵ میلیارد دلار رسیده است.
سود هنگفت فیفا از جام جهانی سه برابر شد!

به گزارش "ورزش سه"، بسیاری از رسانه‌های اروپایی مدعی شده‌اند که فدراسیون بین‌المللی فوتبال پیش‌بینی می‌کند که از جام جهانی که مسابقات آن امسب با برگزاری دیدار حساس تیم ملی اسپانیا و تیم ملی آرژانتین در فینال به پایان می‌رسد، درآمد بی‌سابقه‌ای به میزان 15 میلیارد دلار کسب کند. این رقم بسیار فراتر از پیش‌بینی‌های اولیه است.

روزنامه گاردین خبر داد که فیفا در ابتدا پیش‌بینی کرده بود که از این مسابقات که در آمریکا، مکزیک و کانادا برگزار می‌شود، 11 میلیارد دلار درآمد کسب کند. این روزنامه افزود که جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، در جریان جلسه‌ای که روز شنبه برگزار شد، این نتایج را به اطلاع فدراسیون‌های ملی کشورهای مختلف عضو این سازمان رساند.

2485655

گاردین افزایش قابل توجه درآمد را به افزایش درآمد حاصل از خدمات مهمان‌نوازی و فروش بلیت نسبت داد و اشاره کرد که فیفا سقفی برای قیمت‌های فروش مجدد بلیت در بازار ثانویه رسمی تعیین نکرده است و همچنین از هر فروشنده و خریدار، 15 درصد از ارزش هر بلیت را به عنوان کارمزد دریافت می‌کند.

برای مقایسه، درآمد فیفا در سال 2022 که جام جهانی به میزبانی کشور قطر برگزار شد، حدود 5.769 میلیارد دلار بود. در آن دوره، 32 تیم در مسابقات شرکت کردند و 64 بازی انجام شد، در حالی که در دوره فعلی، 48 تیم و 104 بازی وجود دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار