کد: 239641729 تیر 1405 ساعت 00:2228.6K بازدید

اعتراض به ترامپ و اینفانتینو در فینال جام جهانی

همزمان با برگزاری فینال جام جهانی ۲۰۲۶، هزاران هوادار با توزیع کارت‌های قرمز در ورزشگاه، قصد دارند علیه دونالد ترامپ و جیانی اینفانتینو دست به اعتراض بزنند.
اعتراض به ترامپ و اینفانتینو در فینال جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ تنها به تقابل حساس اسپانیا و آرژانتین محدود نخواهد شد؛ چرا که قرار است سکوهای ورزشگاه نیز صحنه یک اعتراض گسترده علیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، باشد؛ اتفاقی که ممکن است توجهات را حتی از مراسم اهدای جام نیز فراتر ببرد.

هواداران فوتبال همزمان با برگزاری دیدار نهایی در ورزشگاه نیویورک/نیوجرسی، کمپینی اعتراضی علیه ترامپ و اینفانتینو به راه انداخته‌اند. نیویورک تایمز گزارش داده که در آستانه مسابقه، کارت‌های قرمز میان هوادارانی که راهی ورزشگاه هستند توزیع شده تا پیامی اعتراضی به رئیس‌جمهور آمریکا و رئیس فیفا منتقل شود.

برگزارکنندگان این کمپین امیدوارند هواداران در لحظه برگزاری مراسم اهدای جام، همزمان با حضور ترامپ و اینفانتینو روی سکو برای اهدای جام به کاپیتان تیم قهرمان، کارت‌های قرمز را به صورت هماهنگ بالا ببرند.

روی این کارت‌ها یک کد QR نیز چاپ شده که هواداران را به وب‌سایتی با عنوان Final Red Card هدایت می‌کند. در این سایت، زمان دقیق بالا بردن کارت‌های قرمز و نحوه مشارکت در این اقدام اعتراضی توضیح داده شده است.

در متن منتشرشده در این پلتفرم آمده است: «پس از بازبینی و به دلیل فساد سیاسی و سوءاستفاده از قدرت ریاست‌جمهوری، تصمیم نهایی این است: کارت قرمز!»؛ جمله‌ای که با الهام از روند بازبینی صحنه‌ها توسط سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR) طراحی شده است.

این کمپین در حالی شکل گرفته که طی دو هفته گذشته، ترامپ و اینفانتینو به دلیل تصمیم جنجالی درباره فولارین بالوگون، مهاجم تیم ملی آمریکا، با انتقادهای گسترده‌ای روبه‌رو شده‌اند. با وجود اخراج این بازیکن، محرومیت او لغو شد تا بتواند در دیدار آمریکا برابر بلژیک در مرحله یک‌هشتم نهایی به میدان برود.

این تصمیم که از آن به عنوان اتفاقی بی‌سابقه در تاریخ جام‌های جهانی یاد می‌شود، پس از تماس تلفنی ترامپ با اینفانتینو رسانه‌ای شد و همین موضوع گمانه‌زنی‌هایی را درباره تأثیر این تماس بر لغو محرومیت بالوگون به وجود آورد. با این حال، رئیس فیفا تأکید کرد که این تماس هیچ نقشی در تصمیم‌گیری نهایی نداشته است.

بالوگون در دیدار برابر بلژیک که در شهر سیاتل برگزار شد، برای آمریکا به میدان رفت، اما نتوانست مانع شکست سنگین ۴ بر یک تیمش شود و آمریکا با حذف از مرحله یک‌هشتم نهایی، از جام جهانی کنار رفت؛ در حالی که حواشی مربوط به حضور این مهاجم همچنان ادامه دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
41اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار