کد: 239674530 تیر 1405 ساعت 15:4110.9K بازدید

افتخاری بود که بخشی از بهترین آرژانتین تاریخ باشم

لئاندرو پاردس، هافبک 32 ساله تیم ملی آرژانتین، پیامی را در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرد و احساساتش را پس از شکست ۱ بر ۰ مقابل اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به اشتراک گذاشت.
افتخاری بود که بخشی از بهترین آرژانتین تاریخ باشم

به گزارش "ورزش سه"، پاردس از اینکه نتوانستند به دومین قهرمانی متوالی دست یابند ابراز تأسف کرد، از جان‌فشانی بازیکنان دفاع نمود و تاکید کرد: «افتخاری بود که بخشی از بهترین تیم ملی تاریخ آرژانتین باشم.»

پاردس که تا بامداد سه‌شنبه برای اظهارنظر عمومی صبر کرده بود، صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: «ممنون آرژانتین. امروز و همیشه دوستت دارم.» این هافبک برای از سرگیری فعالیت‌هایش در بوکا جونیورز به کشور بازگشته است.

او نوشت: «امروز با دردی بزرگ در روحم می‌نویسم، چرا که نتوانستیم آن شادی را که کشورمان بسیار شایسته آن است به شما هدیه دهیم؛ اما سینه‌ام پر از غرور است زیرا هر چه داشتیم گذاشتیم و پرچم‌مان را دوباره در بالاترین نقطه قرار دادیم.»

2496033

او سپس از هم‌تیمی‌هایش تشکر کرد و بر تعهد این گروه در طول تورنمنت تاکید نمود: «از تک‌تک کسانی که بخشی از این تیم ملی بودند تشکر می‌کنم؛ از این گروه از بازیکنان که جانشان را دادند تا از این پیراهن تا آخرین ثانیه هر بازی نمایندگی کنند.»

در بخش پایانی پیام، پاردس بر ارزش دوران هدایت لیونل اسکالونی تاکید کرد و این ترکیب را «بهترین تیم ملی تاریخ آرژانتین» نامید: «افتخاری بود که بخشی از بهترین تیم ملی تاریخ آرژانتین باشم.» او پیامش را با ایموجی‌های یک قلب آبی و پرچم آرژانتین به پایان رساند.

این بازیکن بوکا جونیورز یکی از چهره‌های اصلی حوادثی بود که پس از سوت پایان بازی در ورزشگاه مت‌لایف رخ داد. این هافبک پس از درگیری دسته‌جمعی میان بازیکنان هر دو تیم که هنگام جشن گرفتن بازیکنان اسپانیایی به پا شد، اخراج گردید.

در ساعات گذشته، تصاویری منتشر شده که منشأ این درگیری را نشان می‌دهد. در این تصاویر، درگیری لفظی و فیزیکی میان ناهوئل مولینا و رودری در حالی که بازیکنان اسپانیایی برای جشن گرفتن قهرمانی می‌دویدند دیده می‌شود. پس از تنش میان این دو، چندین بازیکن از جمله اریک گارسیا و گاوی برای جدا کردن آن‌ها مداخله کردند.

لحظاتی بعد، پاردس به درگیری پیوست و گردن گارسیا را گرفت. سپس در میان هل دادن‌ها و کشمکش‌ها، پیراهن گاوی را گرفت و در نهایت موجب زمین خوردن او شد. این حادثه توسط بازیکنان اسپانیایی به اسلاوکو وینچیچ، داور اسلوونیایی گزارش شد و او تصمیم گرفت با وجود پایان یافتن مسابقه، پاردس را اخراج کند.

2165931

از سوی دیگر، میریام بنیتز، مادر این هافبک، در فرودگاه بین‌المللی ازیزا با رسانه‌ها گفتگو کرد و هنگام یادآوری شکست در فینال به شدت احساساتی شد. او گفت: «من فوق‌العاده افتخار می‌کنم. عاشق تک‌تک آن‌ها هستم. لئاندرو غمگین بود، اما خوشحال هم بود، چون آن‌ها تمام توانشان را گذاشتند.»

بنیتز همچنین به حمایت هواداران از تیم با وجود شکست مقابل اسپانیا اشاره کرد و افزود بازیکنان موفق شدند خود را از انتقادات دور نگه دارند: «من فکر می‌کنم این بهترین ویژگی ماست که متوجه انتقادات نمی‌شویم. بقیه هرچه می‌خواهند بگویند.»

علاوه بر این، او فاش کرد که پاردس سه بازی آخر جام جهانی را با دنده موبرداشته بازی کرده است: «او مصدومیت جزئی دارد، اما حالش خوب است. من می‌دانستم تیم ملی آرژانتین چه معنایی برای پسرم دارد و می‌دانستم دقیقاً برای همین هدف به میدان می‌رود.»

در همین حال، باربارا پاردس، خواهر این فوتبالیست نیز از مسیر تیم در این تورنمنت تمجید کرد و بر پیروزی در مرحله نیمه‌نهایی تمرکز نمود: «همه خوشحال هستند. انتظار نداشتیم تا اینجا بالا بیاییم. شکست دادن انگلیس کار بسیار بزرگی بود. ما ستاره چهارم را نداریم، اما مالویناس (جزایر فالکلند) برای ماست.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار