کد: 239675631 تیر 1405 ساعت 04:151.9K بازدید

نسخه ایبرل با تأیید هونس

دگردیسی کامل در نقل و انتقالات بایرن

بایرن مونیخ امسال بر خلاف سنت همیشگی باشگاه نقل و انتقالات را با برنامه‌ای جدید پیش می‌برد.
دگردیسی کامل در نقل و انتقالات بایرن

به گزارش ورزش سه، سیاست نقل‌وانتقالاتی بایرن مونیخ در تابستان امسال تغییر محسوسی کرده و مکس ایبرل، مدیر ورزشی این باشگاه، تصمیم گرفته برخلاف سال‌های گذشته، خریدها را خیلی زود نهایی کند؛ رویکردی که سال‌ها پیش اولی هوینس برایش تلاش می‌کرد.

در سال‌های اخیر، بایرن معمولاً تا روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات برای جذب بازیکنان صبر می‌کرد، اما این بار شرایط متفاوت است. مدیران باشگاه ترجیح داده‌اند خیلی زود تکلیف خریدهای اصلی خود را مشخص کنند تا در روزهای پایانی بازار تحت فشار قرار نگیرند.

بایرن خیلی زود در این پنجره، انتقال اسماعیل صیباری، هافبک ۲۵ ساله مراکشی، را با پرداخت حدود ۵۰ میلیون یورو از آیندهوون نهایی کرد؛ انتقالی که حتی پیش از درخشش این بازیکن در جام جهانی ۲۰۲۶ به سرانجام رسید.

پس از آن ناتانیل براون، ملی‌پوش ۲۳ ساله آلمان، با مبلغی مشابه از آینتراخت فرانکفورت راهی آلیانتس آرنا شد تا دومین خرید بزرگ تابستان بایرن بشود.

2496360

مدیران بایرن تنها در زمینه خرید بازیکن سرعت عمل نداشتند. همزمان با آغاز تمرینات پیش‌فصل، قرارداد کنراد لایمر تا سال ۲۰۲۹ تمدید شد تا وضعیت یکی دیگر از مهره‌های مهم تیم هم خیلی زود مشخص شود.

پشت این تصمیمات، یک برنامه مشخص قرار دارد. ایبرل قصد دارد پرونده نقل‌وانتقالات را تا حد امکان زودتر ببندد تا باشگاه در روزهای پایانی پنجره، مجبور به تصمیم‌گیری‌های عجولانه نشود.

جالب اینکه ریشه این تغییر به تابستان ۲۰۲۳ برمی‌گردد؛ زمانی که انتقال ژوائو پالینیا در آخرین روز نقل‌وانتقالات، با وجود توافق کامل دو باشگاه، به دلیل ناتوانی فولام در جذب جانشین برای این بازیکن، در آخرین لحظه منتفی شد.

همان اتفاق باعث شد اولی هوینس، رئیس افتخاری بایرن، در گفت‌وگویی با روزنامه زوددویچه سایتونگ از این روند انتقاد کند و خواهان تغییر سیاست باشگاه شود.

او آن زمان گفته بود: «به جز در موارد استثنایی، دیگر نباید در آخرین روز نقل‌وانتقالات درگیر خرید بازیکن باشیم. زمانی بود که به ددلاین‌دی می‌خندیدیم.»

2489538

تا اینجای کار، ایبرل توانسته رضایت مدیران بایرن را جلب کند، اما مأموریت او هنوز به پایان نرسیده است.

گام بعدی، فروش بازیکنانی است که دیگر جایی در برنامه‌های باشگاه ندارند. بایرن امیدوار است ساشا بویی، ژوائو پالینیا و برایان ساراگوسا را پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات به فروش برساند تا هم اسکواد تیم سبک‌تر شود و هم بخشی از هزینه‌های انجام‌شده جبران شود.

البته بایرن تاکنون چند خروجی هم داشته و بازیکنانی مثل ویزدوم مایک آسکو، یوناتان آسپ ینسن، یونا کوسی آساره و همچنین دو دروازه‌بان، الکساندر نوبل و دنیل پرتس، از فهرست حقوق‌بگیران باشگاه خارج شده‌اند.

در این میان، ژوائو پالینیا همچنان به یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های نقل‌وانتقالاتی بایرن تبدیل شده است.

تاتنهام اخیراً از جذب این هافبک پرتغالی صرف‌نظر کرد؛ چرا که گفته می‌شود بایرن حاضر نبود درباره بند خریدی در حدود ۳۰ میلیون یورو مذاکره کند.

این در حالی است که ونسان کمپانی، سرمربی بایرن، برنامه‌ای برای استفاده از پالینیا در فصل جدید ندارد و این بازیکن فعلاً به تمرینات تیم در زبنر اشتراسه بازگشته است.

اگر ایبرل بتواند در هفته‌های آینده بازیکنان مازاد را هم به فروش برساند، می‌توان گفت استراتژی جدید نقل‌وانتقالاتی بایرن مونیخ به طور کامل به هدف خود رسیده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار