کد: 239694931 تیر 1405 ساعت 14:0130.7K بازدید

زوج دیگری که تست شد؛

پرسپولیس بی نیاز از مهاجم جدید

روز گذشته پرسپولیس با یک زوج جدید در خط حمله به مصاف حریف خود رفت.
پرسپولیس بی نیاز از مهاجم جدید

به گزارش "ورزش سه"، دیروز تیم فوتبال پرسپولیس موفق شد با نتیجه دو بر صفر خیبر خرم آباد را شکست دهد تا به این ترتیب دومین دیدار دوستانه پیش فصل را هم با پیروزی به پایان برساند. در این بازی مهدی تارتار تیمش را با زوج جدیدی در خط حمله به زمین فرستاد و محمد عمری به همراه ایگور سرگیف در نوک پیکان خط حمله وارد زمین شدند تا سرمربی پرسپولیس یک زوج جدید را برای بخش تهاجمی خود تست کند.

این در حالی است که پرسپولیس در بازار نقل و انتقالات تابستانی موفق شده پوریا شهرآبادی 21 ساله را با رقم رضایتنامه 120 میلیاردی به خدمت بگیرد که یک انتقال بزرگ برای این باشگاه محسوب می‌شود. همچنین مهدی تارتار تصمیم گرفت که مهدی شجاعی‌نسب 20 ساله را از آکادمی به تیم بزرگسالان بیاورد تا این دو بازیکن چهره جدید خط حمله لقب بگیرد. علاوه بر این، قرمزها موفق شدند ایگور سرگیف و علی علیپور را هم در خط حمله حفظ کنند. بنابراین پرسپولیس چهار مهاجم نوک را در فهرست خود دارد.

2496649

اما مهدی تارتار در دو بازی گذشته سیستم 4-4-2 خطی را استفاده کرده که یک مهاجم سایه به همراه یک مهاجم نوک در ترکیب حضور دارند. بنابراین برای پست مهاجم سایه به جز علی علیپور و پوریا شهرآبادی، گزینه‌های دیگری هم در دسترس خواهند بود که کادرفنی سرخپوشان میتوانند از آنها استفاده کنند.

مهدی تیکدری، محمد عمری، امین کاظمیان، امیرحسین محمودی و تیوی بیفوما پنج بازیکنی هستند که گزینه بازی به عنوان مهاجم سایه خواهند بود و میتوانند در این پست به میدان بروند تا عملا تیم پرسپولیس نیازی به خرید مهاجم جدید نداشته باشد.

این در حالی است که سرخپوشان در پست دفاع مرکزی، دفاع راست، دفاع چپ، هافبک دفاعی و هافبک وسط با ضعف جدی مواجه است و به نظر می‌رسد کادرفنی و مدیریت این باشگاه باید در این پستها بازیکنان موردنظر خود را به خدمت بگیرند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار