کد: 239698231 تیر 1405 ساعت 15:534.1K بازدید

پایان شایعات

رسمی: تمدید فیل فودن با سیتی تا 2030

فیل فودن با امضای قراردادی جدید با منچسترسیتی تا چهار سال دیگر حضورش در تیمی که از این فصل با انزو مارسکا کار می‌کند را قطعی کرد.
رسمی: تمدید فیل فودن با سیتی تا 2030

به گزارش ورزش سه، فیل فودن، هافبک ۲۶ ساله منچسترسیتی، قراردادش را با این باشگاه تا تابستان ۲۰۳۰ تمدید کرد. بند تمدید یک‌ساله هم در این قرارداد گنجانده شده و در نتیجه فیل فودن می‌تواند تا سال ۲۰۳۱ بازیکن منچسترسیتی بماند.

فودن که یکی از مهره‌های کلیدی پروژه انزو مارسکا، سرمربی جدید سیتی، به شمار می‌رود، از اواخر سال ۲۰۲۵ با مدیران باشگاه بر سر تمدید قرارداد در حال مذاکره بود. مذاکرات او با کمک رافائلا پیمنتا، مدیر برنامه سرشناس و وکیل فوتبالی که مدیریت برنامه‌های ارلینگ هالند را هم بر عهده دارد، به نتیجه رسید.

ستاره انگلیسی پس از امضای قرارداد جدید گفت: «سپردن آینده‌ام به منچسترسیتی برایم از هر چیزی قشنگ‌تر است. بازی کردن برای این باشگاه تنها چیزی بوده که همیشه می‌خواستم و پوشیدن این پیراهن همیشه برایم افتخار بزرگی است. می‌دانم که خوش‌شانس بوده‌ام بخشی از یکی از پرافتخارترین دوره‌های تاریخ باشگاه باشم، اما ما همیشه به آینده نگاه می‌کنیم و می‌خواهیم جام‌های بیشتری ببریم.»

2496680

قرارداد قبلی فودن قرار بود تابستان آینده به پایان برسد و در ماه‌های اخیر گمانه‌زنی‌هایی درباره آینده او مطرح شده بود. افت محسوس عملکرد این بازیکن در دو فصل گذشته و نیمکت‌نشینی‌های متوالی باعث شده بود برخی درباره تمایل سیتی برای ادامه همکاری با او تردید داشته باشند.

فودن در این مدت با مشکلات جسمانی مختلفی دست‌وپنجه نرم کرد و سال گذشته از فشارهای روحی ناشی از فصلی دشوار صحبت کرده بود. او پس از دومین فصل نه‌چندان موفق متوالی، حتی از فهرست تیم ملی انگلیس برای جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد و نتوانست در این رقابت‌ها حضور داشته باشد.

با این حال، مدیران منچسترسیتی همچنان به محصول آکادمی خود اعتماد کامل دارند؛ بازیکنی که از شش‌سالگی در این باشگاه حضور داشته و تمام مسیر حرفه‌ای‌اش را در اتحاد سپری کرده است.

2496681

فودن فصل گذشته در مجموع ۵۰ بازی برای منچسترسیتی انجام داد و چهار بار برای تیم ملی انگلیس به میدان رفت؛ دو مسابقه در مرحله انتخابی جام جهانی و دو دیدار دوستانه در ماه مارس.

تمدید قرارداد این هافبک انگلیسی در آستانه آغاز تور آسیایی منچسترسیتی انجام شد. شاگردان مارسکا هفته آینده راهی هنگ‌کنگ می‌شوند و سپس در سئول به مصاف تیم منتخب کی‌لیگ و اتلتیکومادرید خواهند رفت. با توجه به غیبت بسیاری از ستاره‌های سیتی که در جام جهانی حضور داشتند، فودن فرصت خواهد داشت زودتر از سایر هم‌تیمی‌هایش وارد برنامه‌های آماده‌سازی شود و برای بازگشت به روزهای اوج تلاش کند.

فودن در ماه‌های پایانی فصل ۲۴-۲۰۲۳ یکی از بهترین بازیکنان فوتبال انگلیس بود و با نمایش‌هایی درخشان عنوان بهترین بازیکن سال را به دست آورد، اما نتوانست آن روند را در دو فصل اخیر حفظ کند. با این وجود، مدیران منچسترسیتی معتقدند فیل همچنان یکی از ارکان آینده باشگاه است و می‌تواند به بهترین نسخه خودش تبدیل شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رسمی: تمدید فیل فودن با سیتی تا 2030 | ورزش سه