کد: 240705601 مرداد 1405 ساعت 11:56

آمار نگران‌کننده: هیچ ایرانی در جمع ۱۰ نفر برتر نیست

آمارهای پایان دور مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ نشان می‌دهد سرعتی‌زن‌های تیم ملی ایران، برخلاف انتظار، در فاز هجومی نیز نتوانستند در میان بهترین‌های مسابقات قرار بگیرند.
آمار نگران‌کننده: هیچ ایرانی در جمع ۱۰ نفر برتر نیست

به گزارش "ورزش سه"، با پایان دور مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ در بخش مردان، آمارهای انفرادی بازیکنان منتشر شد و نکات قابل توجهی را درباره عملکرد آنها نشان داد.

پس از آنکه مشخص شد سرعتی‌زن‌های تیم ملی والیبال ایران در بخش دفاع روی تور نیز عملکرد درخشانی نداشتند و علی حاجی‌پور، قطر پاسور تیم ملی، بهترین بازیکن ایران در این فاکتور بود، حالا آمارهای هجومی نیز نشان می‌دهد سرعتی‌زن‌های ایران در حمله نتوانسته‌اند انتظارات را برآورده کنند.

2506866

در بین تمامی سرعتی‌زن‌های حاضر در لیگ ملت‌های والیبال، احمد تومر، ملی‌پوش ترکیه، با کسب ۷۰ امتیاز از حمله و ثبت ۶۷ درصد موفقیت در رتبه نخست قرار گرفت. جودسون نونیز، سرعتی‌زن برزیل، با ۶۶ درصد موفقیت دوم شد و جکسون هاو از کانادا نیز با ۶۴ درصد موفقیت در جایگاه سوم ایستاد.

در میان ۱۰ سرعتی‌زن برتر مسابقات از نظر عملکرد هجومی، نام هیچ بازیکنی از ایران دیده نمی‌شود. محمد ولی‌زاده که همواره یکی از مهره‌های قابل اتکای تیم ملی در حمله محسوب می‌شود، این بار نیز نتوانست جایی در بین ۱۰ سرعتی‌زن برتر لیگ ملت‌های والیبال به دست آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

آمار نگران‌کننده: هیچ ایرانی در جمع ۱۰ نفر برتر نیست | ورزش سه