کد: 240712301 مرداد 1405 ساعت 17:32

قرضی با بند خرید

استون ویلا انتقال گارناچو را رسمی کرد

چلسی کمتر از ۱۲ ماه پس از امضای قرارداد با این بازیکن ملی‌پوش آرژانتینی از منچستر یونایتد، الخاندرو گارناچو را در آستانه فصل جدید لیگ برتر به استون ویلا فرستاد.
استون ویلا انتقال گارناچو را رسمی کرد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استون ویلا جذب الخاندرو گارناچو را در قالبی قرضی و یک‌ساله از چلسی اعلام کرد. قرارداد آن‌ها شامل یک بند خرید مشروط 50 میلیون یورویی بر اساس تعداد بازی‌های این ملی‌پوش آرژانتینی است.

گارناچو ۲۲ ساله کمتر از ۱۲ ماه پس از آنکه آبی‌ها برای خرید او از منچستر یونایتد ۴۰ میلیون پوند هزینه کردند، این تیم را ترک می‌کند. در صورتی که این انتقال دائمی شود، منچستر یونایتد ۱۰ درصد از سهم فروش بعدی را دریافت خواهد کرد؛ این در حالی است که چلسی معتقد است شرایط دائمی شدن این قرارداد به راحتی قابل دستیابی است.

2507001

این وینگر فصل گذشته ۴۳ بار برای چلسی به میدان رفت، اما کمی بیش از نصف این بازی‌ها را از ابتدا در ترکیب حضور داشت.

استون ویلا در بستن این نوع قراردادها سابقه دارد؛ به‌طوری که قرارداد قرضی هاروی الیوت از لیورپول در فصل گذشته دائمی نشد. آن‌ها متعهد بودند در صورت ۱۰ بار بازی کردن این ملی‌پوش انگلیسی در تمامی رقابت‌ها، او را با مبلغ ۳۵ میلیون پوند خریداری کنند، اما تنها ۹ بار از او استفاده کردند.

چلسی نیز پیش از این از دائمی کردن قرارداد یک بازیکن قرضی اجتناب کرده بود. آن‌ها ۱۲ ماه پیش جریمه‌ای ۵ میلیون پوندی به یونایتد پرداختند تا مجبور به نگه‌داشتن جیدون سانچو نباشند. سانچو فصل گذشته به صورت قرضی به ویلا پیوست و حالا گارناچو عملاً جایگزین هم‌تیمی سابق خود در بیرمنگام می‌شود.

این زنجیره از وینگرهای سابق یونایتد که به صورت قرضی به ویلا می‌پیوندند، پیشینه طولانی‌تری دارد. مارکوس رشفورد نیم‌فصل دوم ۲۰۲۴/۲۵ را زیر نظر اونای امری سپری کرد.

گارناچو امیدوار است این انتقال بیشتر شبیه به دوران حضور رشفورد باشد تا سانچو؛ چرا که رشفورد موفق شد پس از دوران حضورش در ویلا پارک، راهی بارسلونا شود. این در حالی است که سانچو پس از پایان قراردادش با یونایتد در پایان فصل گذشته، همچنان بدون تیم است. البته اگر گارناچو در ویلا نماند، چنین پایانی در انتظار چلسی نیست، چرا که هنوز ۶ سال از قرارداد او باقی مانده است.

2507002

امری در بیانیه باشگاه برای اعلام این انتقال گفت: «ما از داشتن الخاندرو بسیار خرسندیم. او بسیار بااستعداد و جوان است و اشتیاق خود را برای کمک به پروژه ما نشان داد. ما واقعاً خوشحالیم.»

استون ویلا این انتقال را در شبکه‌های اجتماعی با این عبارت کنایه‌آمیز معرفی کرد: «ما از قبل می‌دانستیم که رنگ قرمز و آبی به او می‌آید»؛ اشاره‌ای به سال قبل که گارناچو پیراهن استون ویلا با نام و شماره رشفورد را بر تن کرده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار