کد: 240731002 مرداد 1405 ساعت 20:36

پیرلو، رهبر جدید آتزوری

دستیارهای پیرلو برای سرمربی‌گری ایتالیا

آندره‌آ پیرلو یک قدم تا تبدیل شدن به سرمربی تیم ملی ایتالیا فاصله دارد و حتی دستیارهای خود را هم انتخاب کرده است.
دستیارهای پیرلو برای سرمربی‌گری ایتالیا

به گزارش "ورزش سه"، منابع متعددی گزارش داده‌اند که این سمت به پیرلو پیشنهاد شده و او نیز آن را پذیرفته است. او پس از آنکه کارلو آنچلوتی و پپ گواردیولا پیشنهاد هدایت تیم ملی ایتالیا را رد کردند، به عنوان سومین گزینه انتخاب شد.

تنها مانع باقی‌مانده این است که پیرلو ابتدا قرارداد فعلی خود را با باشگاه یونایتد اف‌سی امارات فسخ کند و سپس قرارداد جدیدش را با تیم ملی ایتالیا تا پایان جام جهانی ۲۰۳۰ امضا کند.

طبق گزارش‌های جانلوکا دی مارتزیو و فابریتزیو رومانو، خبرنگاران مطرح نقل‌وانتقالات، پیرلو از هم‌اکنون مشغول تشکیل کادر فنی خود برای هدایت تیم ملی ایتالیا است. دستیار اول او روبرتو بارونیو خواهد بود، هافبک سابق تیم‌های برشا، فیورنتینا، لاتزیو و اودینزه که در یونایتد اف‌سی نیز کنار پیرلو کار می‌کرد.

2507321

بارونیو از زمان حضور در آکادمی یوونتوس عضو کادر فنی پیرلو بوده و سپس در تیم‌های فاتح کاراگومروک ترکیه و سمپدوریا نیز همکاری خود را با او ادامه داده است.  روبرتو د بلیس که او نیز در یونایتد اف‌سی در کنار پیرلو فعالیت کرد، احتمالاً به عنوان مربی بدنساز تیم ملی ایتالیا انتخاب خواهد شد.

یکی از چهره‌های جدید احتمالی در کادر فنی، پائولو برتلی است. او به‌تازگی به عنوان مدیر باشگاه جنوا انتخاب شده و ممکن است ناچار شود همزمان هر دو مسئولیت را بر عهده بگیرد.

همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که مارکو ساورانی ممکن است به عنوان مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی ایتالیا انتخاب شود. این نیز بازگشتی دوباره برای او خواهد بود، زیرا بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ در دوران هدایت لوچانو اسپالتی، همین سمت را در تیم ملی ایتالیا بر عهده داشت.

ساورانی تا چند هفته پیش در باشگاه آتالانتا فعالیت می‌کرد و پیش از آن نیز سابقه همکاری با باشگاه‌های رم، تاتنهام هاتسپر و فیورنتینا را در کارنامه خود دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

دستیارهای پیرلو برای سرمربی‌گری ایتالیا | ورزش سه