کد: 240748103 مرداد 1405 ساعت 14:59

سهراب تهران را به ترکیه ترجیح داد

محل برگزاری دومین اردوی استقلال مشخص شد

با نظر سهراب بختیاری‌زاده اردوی استقلال در ترکیه لغو شده و آبی‌پوشان در تهران بار دیگر اردو می‌زنند.
محل برگزاری دومین اردوی استقلال مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، پس از آنکه برگزاری اردوی خارجی استقلال در کشور ترکیه با نظر مستقیم سهراب بختیاری‌زاده به طور رسمی منتفی شد، سرمربی آبی‌ها برنامه جدیدی را برای ادامه روند آماده‌سازی تیمش در دستور کار قرار داده و قصد دارد شاگردانش را مجدداً به یک اردوی داخلی ببرد.

استقلالی‌ها هفته گذشته نیز یک اردوی متمرکز و پنج‌روزه را در هتل المپیک تهران برگزار کرده بودند تا بازیکنان در فضایی منسجم‌تر تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را پشت سر بگذارند و به هماهنگی تیمی برسند.

اکنون با توجه به لغو سفر به ترکیه و فرصت اندک باقی‌مانده تا سوت آغاز مسابقات لیگ برتر، بختیاری‌زاده در نظر دارد تا تیمش را دوباره وارد یک اردوی چندروزه و شبانه‌روزی در پایتخت کند. بر همین اساس، به نظر می‌رسد طی روزهای آینده آبی‌پوشان دومین اردوی خود را در تهران برگزار خواهند کرد تا با حفظ تمرکز و با جدیت بیشتری تمریناتشان را پیش ببرند و با آمادگی کامل پا به مسابقات فصل جدید بگذارند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار