کد: 240783905 مرداد 1405 ساعت 09:332.5K بازدید

با لبخند لیگ ملت‌ها را تمام کردیم؛

ولاسکو: به دخنرانم افتخار می‌کنم

سرمربی پرافتخار تیم ملی والیبال زنان ایتالیا، پس از پایان لیگ ملت‌ها با مدال برنز، از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت کرد و تأکید داشت که مهم‌ترین ویژگی این تیم، هرگز تسلیم نشدن است.
ولاسکو: به دخنرانم افتخار می‌کنم

به گزارش "ورزش سه"، خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایتالیا، قهرمان المپیک و جهان، پس از پیروزی ۳ بر ۱ مقابل چین و کسب مدال برنز لیگ ملت‌های والیبال زنان ۲۰۲۶، اعلام کرد که به شاگردانش افتخار می‌کند و از واکنش آنها پس از شکست برابر برزیل رضایت کامل دارد.

ولاسکو در این خصوص گفت: «روز شنبه شکست تلخی را تجربه کردیم، اما فقط در ست پنجم و آن هم مقابل برزیل؛ یکی از قدرتمندترین تیم‌های جهان. در این سطح، شکست خوردن طبیعی است، اما از اینکه امروز توانستیم واکنش خوبی نشان دهیم و با پیروزی مسابقات را به پایان برسانیم، بسیار خوشحالم. برای دخترانم خوشحالم، زیرا مهم بود لیگ ملت‌ها را با لبخند به پایان برسانیم. این اتفاق پس از ۲۴ روز دوری از خانه به دست آمد و اصلاً کار آسانی نبود.»

سرمربی ایتالیا در ادامه افزود: «من به این تیم بسیار افتخار می‌کنم. حتی بلافاصله بعد از شکست مقابل برزیل هم همین را به بازیکنان گفتم، چون آنها هرگز تسلیم نشدند و همین موضوع پایه محکمی برای ادامه مسیر ما در بخش دوم تابستان خواهد بود. شاید بهترین والیبال خود را ارائه نکردیم و خودمان هم این را می‌دانیم، اما تا آخرین لحظه جنگیدیم و این همان ویژگی‌ای است که من از آن حمایت می‌کنم. امروز نیز برابر چین، هرچند سطح این تیم با برزیل متفاوت بود، اما عملکرد بسیار بهتری داشتیم.»

ولاسکو درباره برنامه‌های آینده تیمش نیز گفت: «لیگ ملت‌ها به پایان رسید و فکر می‌کنم با یک جمع‌بندی بسیار مثبت به ایتالیا برمی‌گردیم. چهار بازیکن اصلی ما، البته به جز مونیکا دی جنارو که از تیم ملی خداحافظی کرده، استراحت بیشتری دریافت کردند. با این حال، توانستیم با یک ترکیب کامل در مرحله مقدماتی و دور نهایی لیگ ملت‌ها به میدان برویم که می‌تواند برای مسابقات قهرمانی اروپا بسیار ارزشمند باشد. هنوز باید روی برخی مسائل کار کنیم، اما امروز پیشرفت‌های فردی مهم و امیدوارکننده‌ای دیدیم. پس از سال‌ها فشار و استرس، این استراحت برای بازیکنان ضروری بود و حضورشان در کنار تیم برای تمرین و مسابقه، این اطمینان را به من می‌دهد که با شرایطی ایده‌آل راهی رقابت‌های قهرمانی اروپا خواهیم شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ولاسکو: به دخنرانم افتخار می‌کنم | ورزش سه