کد: 240812506 مرداد 1405 ساعت 15:136.7K بازدید

رسمی: داوران لالیگا علیه قانون وینیسیوس

کمیته فنی داوران اسپانیا در جریان اردوی آستوریاس، تصمیمات جدیدی را برای فصل ۲۷–۲۰۲۶ لالیگا اتخاذ کرده است.
رسمی: داوران لالیگا علیه قانون وینیسیوس

به گزارش "ورزش سه"، هدف اصلی این دستورالعمل‌ها، مبارزه جدی با اتلاف وقت و افزایش جریان مفید بازی‌ها پس از تجربه جام جهانی اخیراً برگزارشده است.

مهم‌ترین تصمیم، عدم اجرای «قانون وینیسیوس» در فوتبال اسپانیا است. این قانون که کارت قرمز مستقیم برای پوشاندن دهان هنگام صحبت یا مجادله را پیشنهاد می‌کرد، به علت عدم اطمینان از وقوع توهین و احتمال جریمه ناعادلانه تیم‌ها رد شد. فران سوتو، رئیس کمیته داوران، با پیروی از سیاست یوفا تأکید کرد تا زمانی که مدرک قطعی برای توهین وجود نداشته باشد، نمی‌توان تیمی را ده نفره کرد.

2429645

در مقابل، داوران اسپانیایی خواستار اختیارات جدیدی از برد بین‌المللی فوتبال (IFAB) شده‌اند. یکی از این درخواست‌ها مشابه پیشنهاد لیگ برتر انگلیس، جریمه تمارض دروازه‌بانان است؛ طبق این طرح، در صورت تظاهر دروازه‌بان به مصدومیت برای تلف کردن زمان، تیم او مجبور می‌شود به مدت یک دقیقه با یک بازیکن کمتر بازی کند.

همچنین قانون ۱۰ ثانیه برای تعویض‌ها، شمارش معکوس برای پرتاب‌های اوت و بیرون ماندن یک‌دقیقه‌ای بازیکنان درمان‌شده توسط کادر پزشکی اجرا خواهد شد. در حوزه فناوری ویدئویی نیز یوفا و کمیته داوران اسپانیا تأکید کرده‌اند که VAR تنها در صورت بروز خطای «واضح و آشکار» دخالت خواهد کرد و نقش تصمیم‌گیرنده اصلی همچنان بر عهده داور وسط خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رسمی: داوران لالیگا علیه قانون وینیسیوس | ورزش سه