کد: 240879009 مرداد 1405 ساعت 13:4710.6K بازدید

واکنش‌های جهانی به مرگ فرانکو بارزی

بسیاری از باشگاه‌های بزرگ دنیای فوتبال و همچنین شخصیت‌های شناخته شده به مرگ فرانکو بارزی واکنش نشان دادند.
واکنش‌های جهانی به مرگ فرانکو بارزی

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه‌های فوتبال، بازیکنان و هواداران از سراسر جهان با انتشار پیام‌هایی به فرانکو بارزی که شب گذشته در ۶۶ سالگی درگذشت، ادای احترام کردند. این مدافع سابق میلان و تیم ملی ایتالیا در اوت ۲۰۲۵ برای برداشتن یک توده ریوی تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و پس از آن دوره‌ای از درمان با ایمونوتراپی را آغاز کرد.

باشگاه میلان صبح امروز خبر درگذشت اسطوره خود را اعلام کرد و پس از بیانیه روسونری، چندین باشگاه ایتالیایی و اروپایی و همچنین هواداران فوتبال در شبکه‌های اجتماعی به او ادای احترام کردند. میلان در بیانیه خود نوشت: «اعلام خبر از دست دادن کسی که قلب و روح میلان را تجسم می‌بخشید، فوق‌العاده دشوار است. اما همه اعضای باشگاه و تمام میلانیستاها باید شایسته یاد و خاطره فرانکو بارزی باشند.

باید قوی بمانیم و در غم‌انگیزترین روزها نیز تمام توان خود را جمع کنیم. تنها چند ماه از آخرین حضور عمومی فرانکو در سن‌سیروی مملو از تماشاگر، در مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک زمستانی میلان، رویدادی جهانی که او در ماندگار شدنش نقش داشت، گذشته است. به یاد فرانکو، متحد می‌ایستیم و می‌دانیم که او در تمام مسیر روسونری همیشه راهنما و الهام‌بخش ما خواهد بود. برای همیشه. زیرا بارزی جاودانه است.»

2509416

اینتر، رقیب همشهری میلان، نیز با انتشار بیانیه‌ای به بارزی ادای احترام کرد. برادر او، جوزپه بارزی ۶۸ ساله، بازیکن سابق اینتر بود که به جز دو فصل پایانی دوران حرفه‌ای‌ فوتبالش، تمام دوران بازی خود را با پیراهن نراتزوری سپری کرد. در بیانیه اینتر آمده است: «جوزپه ماروتا، رئیس باشگاه و همه اعضای باشگاه اینتر، در این دوران اندوه، با خانواده بارزی و برادرش بپه ابراز همدردی می‌کنند.

فرانکو بارزی از دنیا رفت، مردی که یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های تاریخ دربی میلان بود و با ثبات عملکرد و برتری خود، این رقابت را معنا بخشید. او کاپیتان میلان، رهبر تیم و نماد باشگاه بود و دوران حرفه‌ای خود را بر پایه هوش دفاعی و رهبری بنا کرد، ویژگی‌هایی که حتی رقبایش نیز به آن احترام می‌گذاشتند. در دل این رقابت، قوی‌ترین پیوند، رابطه او با جوزپه بارزی بود، دو برادر، دو کاپیتان، که با هم بزرگ شدند اما بعدها پیراهن دو تیم رقیب را بر تن کردند و با این حال، احترام میان آنها هرگز خدشه‌دار نشد.

برای آنها، دربی فقط یک مسابقه نبود، چالشی مستقیم، مسئولیتی بزرگ و در عین حال تعادلی بود که باید حفظ می‌شد. فرانکو بعدها گفته بود: سعی می‌کردیم همه چیز را پشت در بگذاریم. همیشه نگران بودیم که هیچ‌کدام‌مان مصدوم نشویم. حتی پیش از مسابقه نیز کنار هم شوخی می‌کردند تا فشار دیداری را که برای شهر میلان فراتر از یک بازی فوتبال بود، کاهش دهند.

2509417

آخرین تصویر نیز بار دیگر در سن‌سیرو رقم خورد، مراسم حمل مشعل المپیک که فرانکو در کنار بپه برگومی در آن حضور داشت. دربی‌ای که هرگز پایان نمی‌یابد و پیوندی با این شهر که برای همیشه پابرجا خواهد ماند. از سوی اینتر و تمام خانواده نراتزوری، یاد و خاطره رقیبی بزرگ را گرامی می‌داریم که یکی از شخصیت‌های اصلی نبردهایی بود که معنای واقعی دربی میلان را شکل داد. با احترام.»

خاویر زانتی، نایب‌رئیس اینتر، نیز در پیامی شخصی نوشت: «نماد، کاپیتان، اسطوره... شماره ۶ برای همیشه. در آرامش بخواب، فرانکو.»

یوونتوس نیز با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «بعضی افراد با استعدادشان تاریخ‌ساز می‌شوند و بعضی دیگر با انسانیت‌شان برای همیشه در تاریخ باقی می‌مانند. فرانکو بارزی هر دو ویژگی را داشت. او نماد کلاس، وقار، رهبری و احترام بود؛ چه در داخل زمین و چه بیرون از آن. الهام‌بخش نسل‌های مختلف بازیکنان و هواداران بود و همه کسانی که فوتبال را دوست دارند، او را تحسین و احترام می‌کردند. میراث او برای همیشه زنده خواهد ماند. باشگاه یوونتوس عمیق‌ترین تسلیت خود را به خانواده بارزی و باشگاه میلان در این دوران سخت ابراز می‌کند.»

2509418

باشگاه رئال مادرید نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «باشگاه رئال مادرید، رئیس باشگاه و اعضای هیئت‌ مدیره، عمیقاً از درگذشت فرانکو بارزی، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های میلان، فوتبال ایتالیا و فوتبال جهان، ابراز تأسف می‌کنند. رئال مادرید صمیمانه‌ترین تسلیت و همدردی خود را به خانواده و عزیزان او، هم‌تیمی‌هایش و باشگاه میلان، باشگاه تمام زندگی‌اش، تقدیم می‌کند.

دوران حرفه‌ای فرانکو بارزی با وفاداری کامل به یک باشگاه، یعنی میلان و همچنین تیم ملی ایتالیا شناخته می‌شود. او با میلان ۷۱۹ بازی انجام داد و سه جام باشگاه‌های اروپا، دو جام بین‌قاره‌ای، سه سوپرجام اروپا، شش قهرمانی سری‌آ و چهار سوپرجام ایتالیا را به دست آورد. او همچنین همراه تیم ملی ایتالیا در سه جام جهانی حضور یافت و در جام جهانی ۱۹۸۲ اسپانیا، در فینال فراموش‌نشدنی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، عنوان قهرمانی جهان را کسب کرد. فرانکو بارزی در ۶۶ سالگی از دنیا رفت. روحش شاد.»

یوفا نیز با انتشار بیانیه‌ای اظهار داشت: «فرانکو بارزی، اسطوره میلان و ایتالیا، در سن ۶۶ سالگی درگذشت. یکی از بهترین مدافعان فوتبال که سه قهرمانی در جام باشگاه‌های اروپا و دو سوپرجام یوفا را بالای سر برد و ۸۱ بازی ملی برای ایتالیا انجام داد. با خانواده، دوستان و هم تیمی‌های سابقش همدرد هستیم.»

2509419

هواداران فوتبال نیز با انتشار تصاویر و ویدئوهای مختلف در شبکه‌های اجتماعی، یاد یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال، قهرمان پرافتخار سری‌ آ و لیگ قهرمانان اروپا با میلان و قهرمان جام جهانی ۱۹۸۲ با ایتالیا را گرامی داشته‌اند. یکی از تأثیرگذارترین این ویدئوها مربوط به سال ۱۹۸۹ و پس از دیدار میلان و ناپولی در سری‌ آ است. در این تصاویر، دیه‌گو آرماندو مارادونا در حالی دیده می‌شود که پیراهن بارزی را بر تن کرده و به سمت رختکن می‌رود. این اسطوره آرژانتینی در آن ویدئو می‌گوید: «این پیراهن متعلق به یک بازیکن بزرگ است. به نظر من، فرانکو باره‌زی بهترین مدافع دنیاست.»

2509420

صفحه رسمی تیم ملی ایتالیا در شبکه اجتماعی ایکس نیز با انتشار تصویری از بارزی در پیراهن این تیم نوشت: «خداحافظ فرانکو. مالاگو: اسطوره فوتبال ایتالیا... او وارد قلب میلیون‌ها نفر در این کشور شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار