کد: 240899310 مرداد 1405 ساعت 14:1413.5K بازدید

تصمیم ناخوشایند لایپزیش درباره دیومانده!

باشگاه آلمانی قصد دارد این بازیکن ساحل عاجی را به اردوی پیش‌فصل در زالفلدن اتریش ببرد هرچند او در ترکیب بازی دوستانه قرار نخواهد گرفت.
تصمیم ناخوشایند لایپزیش درباره دیومانده!

به گزارش "ورزش سه"، صبر لایپزیش در قبال یان دیومانده (۱۹ ساله) و انتقال قریب‌الوقوع او به رئال مادرید در حال لبریز شدن است. این مهاجم ساحل عاجی خواسته بزرگ فلورنتینو پرز است و مذاکرات در جریان است. با این حال، به نظر نمی‌رسید این معامله در روزهای آینده نهایی شود. به همین دلیل، باشگاه آلمانی در این خصوص تصمیمی گرفته است.

به گزارش بیلد، اگر این انتقال همین بعدازظهر نهایی نشود، آنها این فوتبالیست را به اردوی پیش‌فصل در زالفلدن (اتریش) ببرند. طبق گزارش همین رسانه، باشگاه احتیاط خواهد کرد و در دیدار دوستانه امشب مقابل اس‌سی فرل او را به میدان نخواهد فرستاد، اما پس از آن او را همراه تیم به تور خواهد برد. مصدومیت در دیدار دوستانه مقابل این تیم دسته سومی، انتقال او را به شدت به خطر می‌اندازد.

2508237

این نخستین باری نیست که لایپزیش چنین اقدامی انجام می‌دهد. در سال ۲۰۲۳، یوشکو گواردیول (۲۴ ساله) مدافع این تیم به کمپ تمرینی در برونک سفر کرد. به این بازیکن کروات تنها زمانی اجازه ترک اردو داده شد که توافق ۹۰ میلیون یورویی با منچسترسیتی نهایی گردید.

در هر صورت با وجود اینکه دیومانده همراه تیم به اتریش سفر می‌کند، اما طبق تصمیم کادر فنی و مدیران لایپزیش، نام او از فهرست بازیکنان حاضر در دیدار دوستانه امشب کنار گذاشته شده است تا از هرگونه ریسک مصدومیت احتمالی پیش از مشخص شدن تکلیف نهایی‌اش جلوگیری شود. دیومانده فقط و فقط انتقال به رئال را می‌خواهد و برای لایپزیش به میدان نمی‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تصمیم ناخوشایند لایپزیش درباره دیومانده! | ورزش سه