کد: 240964113 مرداد 1405 ساعت 17:3111.5K بازدید

با مودریچ مثل یک بازیکن معمولی رفتار می‌کنم!

آموریم درباره لوکا مودریچ حرف زد و گفت او باید برای رسیدن به ترکیب اصلی میلان بجنگد.
با مودریچ مثل یک بازیکن معمولی رفتار می‌کنم!

به گزارش "ورزش سه"، در روز پیش از نخستین دربی فصل میان میلان و اینتر، دیداری دوستانه که دو تیم فردا از ساعت 14.30 به وقت تهران در پرت استرالیا برگزار خواهند کرد، روبن آموریم سرمربی روسونری در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.

سرمربی پرتغالی 43 ساله در میان موضوعات متعدد مطرح‌شده، درباره لوکا مودریچ نیز صحبت کرد. دیدگاه‌های او درباره این بازیکن کروات به شرح زیر است: «فردا او هم بازی خواهد کرد. همه بازیکنان بخشی از دربی را بازی خواهند کرد، چرا که زمان زیادی برای تمرین نداریم و با توجه به نزدیک بودن دو مسابقه به یکدیگر، باید با بازی کردن تمرین کنیم. تلاش می‌کنیم فشار کاری را مدیریت کنیم.»

2485548

آموریم ادامه داد: «لوکا بسیار متواضع است و از این‌همه توجهی که به او می‌شود خوشش نمی‌آید. او تجربه فوق‌العاده‌ای دارد و من با او مانند یک بازیکن معمولی رفتار خواهم کرد. او باید برای کسب جایگاه خود بجنگد، اما طبیعتاً بازیکنی خاص است. ما تلاش زیادی کردیم تا او را حداقل برای یک فصل دیگر در کنار خود داشته باشیم. از داشتن او بسیار خرسندم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

با مودریچ مثل یک بازیکن معمولی رفتار می‌کنم! | ورزش سه