کد: 240975414 مرداد 1405 ساعت 12:195K بازدید

رد شایعه خواهرخواندگی استقلال با ابومسلم افغانستان

انتشار تصویری از مدیر آکادمی استقلال در کنار مدیرعامل باشگاه ابومسلم افغانستان، شایعه امضای قرارداد خواهرخواندگی میان دو باشگاه را به وجود آورد، اما ماجرای این دیدار با مطالب مطرح‌شده در فضای مجازی تفاوت دارد.
رد شایعه خواهرخواندگی استقلال با ابومسلم افغانستان

 به گزارش "ورزش سه"، تیم امید استقلال روز دوشنبه در مسابقه‌ای تدارکاتی به مصاف ابومسلم افغانستان رفت. این دیدار که در جریان اردوی آماده‌سازی نماینده فوتبال افغانستان در ایران برگزار شد، با تساوی بدون گل به پایان رسید.
 
پس از مسابقه، تصویری از ملاقات ناصر فریادشیران، مدیر آکادمی استقلال با مدیرعامل ابومسلم منتشر شد. توضیحات همراه این تصویر باعث شد شایعاتی درباره امضای تفاهم‌نامه همکاری و عقد قرارداد خواهرخواندگی میان استقلال و قهرمان فوتبال افغانستان شکل بگیرد.
 
فریادشیران با رد این موضوع گفت: «در دیدار با مدیرعامل باشگاه ابومسلم که با تیم امید ما بازی دوستانه داشت، مجوز احداث مدرسه فوتبال استقلال در افغانستان را به این مهمانان دادیم. هیچ‌گونه پیمان یا قرارداد خواهرخواندگی میان استقلال و ابومسلم افغانستان بسته نشده و این موضوع را به‌شدت تکذیب می‌کنم.»
 
بر این اساس، سندی که در تصویر دیده می‌شود مربوط به صدور مجوز راه‌اندازی مدرسه فوتبال استقلال در افغانستان بوده و ماهیت آن با قرارداد همکاری رسمی میان دو باشگاه تفاوت دارد. مدیر آکادمی استقلال نیز تأکید کرده هیچ تفاهم‌نامه‌ای با عنوان خواهرخواندگی در این ملاقات امضا نشده است.

2510870

ابومسلم فراه از تیم‌های مطرح و پرطرفدار فوتبال افغانستان است که در دو فصل اخیر قهرمان لیگ این کشور شده و تعدادی بازیکن ملی‌پوش را در اختیار دارد. هدایت این تیم بر عهده علی نظرزاده، مربی ایرانی، است و ابومسلم پیش از حضور در مرحله مقدماتی چلنج لیگ آسیا، اردویی آماده‌سازی در تهران و قائمشهر برگزار کرد.
 
دیدار با امید استقلال نیز بخشی از برنامه آماده‌سازی ابومسلم برای مسابقه روز ۲۰ مرداد مقابل پارو اف‌سی بوتان بود. نماینده افغانستان در صورت پیروزی در این مسابقه به مرحله گروهی چلنج لیگ آسیا صعود خواهد کرد.
 
به این ترتیب، ارتباط شکل‌گرفته میان آکادمی استقلال و باشگاه ابومسلم فعلاً به برگزاری مسابقه دوستانه و صدور مجوز راه‌اندازی مدرسه فوتبال آبی‌ها در افغانستان محدود می‌شود و خبری از امضای قرارداد خواهرخواندگی میان دو باشگاه نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار