کد: 240985414 مرداد 1405 ساعت 20:049.7K بازدید

ایگور گلرها را از نفس انداخت!

ایگور پانادیچ با تمرینات پرفشار و پرتحرک خود در تراکتور، روزهای سختی را برای دروازه‌بان‌های این تیم رقم زده است.
ایگور گلرها را از نفس انداخت!

به گزارش ورزش سه، تمرینات تراکتور این روزها با انرژی بالای ایگور پانادیچ، مربی دروازه‌بان‌های این تیم، دنبال می‌شود. مربی کرواتی که سابقه همکاری با برانکو ایوانکوویچ و کسب چندین قهرمانی در پرسپولیس را در کارنامه دارد، حالا مدتی قبل کادر فنی محمد ربیعی اضافه شده و یکی از فعال‌ترین چهره‌های تمرینات سرخ‌پوشان تبریزی است.

پانادیچ با وجود سن و سال بالای خود، همچنان از آمادگی بدنی قابل توجهی برخوردار است و بسیاری از آیتم‌های تمرینی را با همان شدت و سرعتی که از شاگردانش انتظار دارد، خودش اجرا می‌کند. همین موضوع باعث شده علیرضا بیرانوند و پارسا جعفری در هر جلسه تمرینی به شدت تحت فشار قرار بگیرند و برای پشت سر گذاشتن برنامه‌های متنوع او تلاش زیادی انجام دهند.

پس از جدایی ادیب زارعی، یک دروازه‌بان جوان نیز به عنوان گلر سوم تراکتور در کنار بیرانوند و جعفری حضور پیدا کرده و حضور در کنار پانادیچ می‌تواند فرصت ارزشمندی برای این دروازه‌بان جوان باشد تا از تجربه مربی‌ای که سال‌ها در بالاترین سطح فوتبال فعالیت کرده، درس بگیرد و مسیر پیشرفت خود را با سرعت بیشتری طی کند.

یکی از ویژگی‌های مهم پانادیچ، ارتباط نزدیک و صمیمانه با دروازه‌بان‌هاست. او در کنار سختگیری و دقت در اجرای تمرینات، فضای بانشاطی را هم ایجاد کرده و با شوخی و تعامل مثبت، انگیزه شاگردانش را بالا نگه می‌دارد. البته این فضای دوستانه هرگز باعث نمی‌شود از نظم، انضباط و اجرای دقیق برنامه‌های فنی غافل شود؛ موضوعی که باعث شده تمرینات دروازه‌بان‌های تراکتور با کیفیت و شدت بالایی دنبال شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
28اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ایگور گلرها را از نفس انداخت! | ورزش سه