کد: 241002615 مرداد 1405 ساعت 19:219.3K بازدید

رسمی: فورلان سرمربی اروگوئه شد

دیه‌گو فورلان، مهاجم سابق تیم ملی اروگوئه، پس از عملکرد فاجعه‌بار این تیم در جام جهانی، به‌عنوان سرمربی جدید تیم ملی اروگوئه انتخاب شد.
رسمی: فورلان سرمربی اروگوئه شد

به گزارش "ورزش سه"، فورلان 47 ساله به‌صورت موقت جانشین مارسلو بیلسا خواهد شد. بیلسا پس از حذف اروگوئه در مرحله گروهی جام جهانی از سمت خود کناره‌گیری کرد.

فدراسیون فوتبال اروگوئه در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد:«دیه‌گو فورلان به خانه بازمی‌گردد تا هدایت تیم ملی زیر ۲۰ سال و تیم ملی بزرگسالان اروگوئه را بر عهده بگیرد.»

طبق گزارش‌ها، توافق نهایی با فورلان پس از چند هفته مذاکره حاصل شد. این مربی ۴۷ ساله در ابتدا به‌عنوان سرمربی موقت تیم ملی فعالیت خواهد کرد، اما منابع فدراسیون پیش‌تر به خبرگزاری فرانسه گفته بودند که قرارداد او امکان تمدید و ادامه همکاری را نیز فراهم می‌کند.

2511332

فورلان هدایت اروگوئه را در دیدارهای دوستانه ماه‌های سپتامبر، اکتبر و مارس بر عهده خواهد داشت. اروگوئه، قهرمان دو دوره جام جهانی، پس از آنکه برای دومین جام جهانی متوالی نتوانست از مرحله گروهی صعود کند، روزهای سختی را پشت سر می‌گذارد.

تساوی‌های پیاپی برابر عربستان سعودی و کیپ‌ورد این تیم را به شکلی غیرمنتظره در آستانه حذف قرار داد و در نهایت شکست مقابل اسپانیا که خود قهرمان جام جهانی شد، حذف اروگوئه را قطعی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار